• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adija: Moja najveća greška je Milan

Dvadesetjednogodišnji napadač iz Gane, koji je prošle zime kratko nosio i dres Partizana, kaže da je pogriješio kada je potpisao za Milan.

 Adija: Moja najveća greška je Milan Izvor: MONDO

Fudbaler reprezentacije Gane Dominik Adija smatra da je napravio grešku kada je prije godinu i po dana prešao u Milan. Brzo nakon što je postao član italijanskog prvaka, Adija je proslijeđen u Ređinu na pozajmicu. Zatim je uslijedio odlazak u Beograd, gdje je na šest utakmica, takođe kao pozajmljen igrač Milana, nosio dres Partizana.

Međutim, trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljnan disciplinom omalenog napadača tako da je brzo morao da pronađe novu sredinu. Trenutno je u Izmiru, odnosno Karšijaki...

"Prelazak u Milan je bila velike greška. Ipak, kada ste mlad igrač i traži vas veliki tim poput Milana, ne možete da kažete ne", rekao je Adija lokalnim medijima u Gani.

On je 2009. godine postigao osam golova za reprezentaciju Gane na Svjetskom prvenstvu za mlade, gde je ta afrička selekcija osvojila titulu. Na turniru u Egiptu proglašen je za najboljeg mladog igrača na svuhetu.

"Kada za vas nema mhesta u ekipi, morate da donesete odluku o svojoj budućnost. Morao sam da odem u neki drugi tim, kako bi pokazao šta znam i izborio šansu da se vratim", naveo je Adija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC