• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE: Zvezda na krilima optimizma

Fudbaleri Crvene zvezde u srijedu prije podne odletjeli za Ren, na revanš meč plej-ofa Lige Evrope. Svi vjeruju u uspjeh, uprkos porazu kod kuće.

 LE: Zvezda na krilima optimizma Izvor: MONDO

Trener Robert Prosinečki u svlačionici je tražio da se jave igrači koji ne vjeruju u trijumf u Francuskoj, kako ga ne bi stavio na spisak putnika. Ruku niko nije podigao…

Čak je u danima uoči puta, u Zvezdinoj svlačionici stajalo napisano: "3:0", što jasno ukazuje na riješenost crveno-bijelih da iznenade Ren i zadaju mu novi žestok udarac, pošto ga je u nedjelju u prvenstvu načeo Monpelje (0:4).

Na put je krenuo i Kadu, koji je u četvrtak dobio udarac na prvoj utakmici.

"Noga je dobro, biće sve u redu", kratko je prokomentarisao Brazilac.

Mladi Darko Lazović nije ispunio očekivanja na prvoj utakmici - posebno u odnosu na majstorije iz revanša sa Ventspilsom - ali sada i on i saigrači mnogo bolje znaju šta ih očekuje u duelu sa tamnoputim Renovim "gazelama".

"Vjerujemo u prolaz dalje. Da ne vjerujemo, ne bi trebalo ni da igramo! Očekuje nas teška utakmica, protiv odlične ekipe, ali nadamo se najboljem rezultatu", rekao je Lazović novinarima na aerodromu Nikola Tesla.

"Čim su primili četiri gola u nedjelju, znači da imaju i određenih slabosti. Šef smatra da su najranjiviji po bokovima. Nadam se da ćemo to iskoristiti da postignemo bar dva gola, a da nećemo primiti nijedan".

Kovačević je za pet sezona u ekipi Lansa često gostovao na Renovom stadionu Rut de Lorijen. Njegova prognoza je da će doći "najviše 20.000 gledalaca", a atmosfera je "ništa specijalno", iz vizure gostujućeg tima.

Za razliku od Zvezde, Ren će imati dosta prostora za kalkulacije. Da li se očekuje da trener Frederik Antoneti postavi nešto zatvoreniju varijantu?

"Generalno ne čekaju protivnika kada igraju kući, igraju uvijek napadački od početka. Međutim, tako je u prvenstvu Francuske, u Evropi nisam imao priliku da ih vidim", odgovorio je Kovačević.

"Pošto imaju povoljan rezultat, očekujem da će ipak krenuti malo mirnije. Jer oni i sa jednim primljenim golom opet idu dalje... Mnogo nam je bitan dobar početak utakmice".

U konkurenciji za tim nalazi se 20 igrača:

golmani Bajković i Kirovski;
defanzivci Tošić, Ćosić, Adi, Mikić, Vilotić i Reljić;
vezisti Savio, Mijailović, Dimitrijević, Lazović, Jeremić, Kadu, Janković, Vešović i Kovačević;
napadači Mezenga, Borha i Kaluđerović.

(N. Janković - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC