• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ednilson parafirao, Djordjević potpisuje u utorak

Partizan je podvukao crtu ispod spiska pojačanja u zimskom prelaznom roku.

 Ednilson parafirao, Djordjević potpisuje u utorak Izvor: MONDO

Listu će zaključiti novi-stari komandant odbrane, štoper Nenad Djordjević (28) i zadnji vezni Portugalac Ednilson Roča Mendeš (25).

Ednilson, nekadašnji igrač Benfike i Rome, u ponedeljak je sa Partizanom potpisao ugovor na šest meseci uz opciju da se na kraju sezone saradnja oroči još na tri godine.

"Veoma sam zadovoljan što sam postao član Partizana. Oduševljen sam načinom na koji se ovde radi, stadionom i trening centrom, koji je maltene bolji od Rominog i Benfikinog", rekao je Ednilson po potpisivanju ugovora.

Ednilson, osim Benfike i Rome, igrao je i u Vitoriji iz Gimaraeša i Žil Visenteu. Takodje, svojevremeno je nosio i dres Redjine, a proteklu godinu proveo je u grčkom klubu OFI sa Krita. Bio je i član mlade selekcije Portugala, za koju je odigrao 28 mečeva i postigao dva gola, a dva puta je oblačio dres i najjačeg tima svoje zemlje.

Nenad Djordjević, koji je nedavno raskinuo ugovor sa japanskim Džef junajtedom, u utorak trebalo zvanično da obaveže na godinu i po vernosti crno-belima.

"Hvala Bogu, japanska priča se završila, ovo je kao Bingo! Srećan sam zbog povratka, a osećaj koji me obuzima mogu da zamisle samo oni igrači koji su imali prilike da igraju u Partizanu", rekao je Djordjević, koji je pre epizode u Džef junajtedu četiri sezone igrao u Humskoj, gde je stigao iz Obilića.

U zimskom prelaznom Partizan je doveo još golmana Mladena Božovića, desnog beka Rista Lakića, štopera Milana Vješticu i špica Dragana Čadikovskog, a otišli su desni bek Antonio Rukavina (Borusija Dormund) i štoper Miloš Mihajlov (Konja).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC