• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloga slavila, ali Jagodić upozorava: Ova utakmica mogla je da nam zagorča život...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Sloge Meridian čestitao svojim igračima na pobjedi nad Zvijezdom 09 nakon koje su Dobojlije zadržali maksimalan učinak na svom terenu.

 Vlado Jagodić poslije pobjede Sloge nad Zvijezdom Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Sloga Meridian ne zna za poraz na svom terenu.

Sedam pobjeda u sedam mečeva na domaćem terenu upisala je ekipa Vlade Jagodića, a posljednju ove nedjelje protiv "fenjeraša", Zvijezde 09.

Ruski veznjak Pavel Baranov golom u 88. minutu donio je Slogi novi trijumf, nakon kojeg je Vlado Jagodić čestitao svojim igračima, koji su prema njegovoj ocjeni bili previše nervozni.

"Čitavu pauzu sam upozoravao da je ovo utakmica koja može da nam zagorča život . U svakom slučaju Zvijezda ima kvalitet, što je pokazala i danas, vrijede daleko više nego što imaju bodova. Igračima sam čestitao jer naša iskrena želja i borba se na kraju isplatila, ali neprepoznatiljivo nervozna je ekipa bila u prednjem tijelu tima. Napadači i ofanzivni vezni igrači su bili više nervozni nego koncentrisani. Sveli smo se na jedan postignut gol i to na kraju utakmice", rekao je Jagodić i dodao:

"Nagrađeni smo za slinu želju, ali je ovo i dobra opomena da moramo razmišljati da su sve ekipe ravnopravne, bez obzira da li igramo sa Sarajevom, Željom ili Zvijezdom 09. Svi mi koji se bavimo fudbalom znamo ko su igrači koji igraju u Zvijezdi, imaju kvalitet, želim im mnogo sreće. Čestitke igračima, hvala malobrojnoj publici koja je po ovom vremenu došla da nas podrži. Moramo razmišljati već o sljedećoj utakmici, dolazi nam Borac, pa zatim Posušje. U narednih sedam dana moram da nađem rješenje, ne želim ni da rastu ambicije, sve što prebacimo preko nekog našeg cila je dobro, a ne smijemo razmišljati da ćemo pobijediti svakog ko dolazi, sve su teške utakmice", zaključio je trener Sloge.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC