• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Borha u špicu!

Iznenadjenja su: Kristijan Borha na novoj poziciji i povratak Srdjana Mijailovića u vezni red, uz nešto defanzivniju postavku.

 MONDO: Borha u špicu! Izvor: MONDO

Prema saznanjima MONDA, trener Crvene zvezde Robert Prosinečki nije za revanš sa Renom u četvrtak od 18.30 pripremio samo kadrovske promjene u odnosu na sastav koji je počeo prvu utakmicu prije sedam dana (1:2), već će i njegova standardna formacija pretrpjeti minimalne izmjene.

Iako ovaj sastav još nije potvrdjen, a potvrda ili demanti stićiće tek pred utakmicu kada novinarima budu podijeljeni zvanični protokoli, MONDO saznaje da bi Crvena zvezda utakmicu vrijednu plasmana u Ligu Evrope mogla da počne sa sljedećom jedanaestoricom:

Bajković – Mikić, Vilotić, Adi, Tošić – Kovačević, Mijailović – Dimitrijević – Lazović, Kadu – Borha.

Ova postava prilično se razlikuje od one koja je uglavnom počinjala ove sezone, a najviše u tome što će od trojice vezista dvojica biti vičnija defanzivnim zadacima, a samo jedan igrati "unaprijed". Biće to Miloš Dimitrijević, iza kojeg će borbu sa vezistima Rena prvi put u paru voditi Srdjan Mijailović i kapiten Nenad Kovačević.

Do sada, kod Prosinečkog uvijek je igrao jedan zadnji vezni i dvojica ofanzivnih.

To bi trebalo da bude jedina taktička promjena, a u špicu se radi samo o "tumbanju" mjesta, pa će tako prvi put ove sezone Kristijan Borha zaigrati u samom špicu, umjesto na lijevom krilu, gdje će se pomjeriti Kadu Mendeš.

S njim na toj poziciji, Prosinečki će tražiti dodatni prostor i pravovremeni pas za prodornog Duška Tošića. Na desnom krilu trebalo bi da ostane Darko Lazović.

Takodje, prvi put ove sezone, a poslije dugo vremena računajući i finiš prošle, stopere će u tandemu zaigrati Milan Vilotić i Li Adi.

Za kraj i ograda da je Prosinečki ovaj sastav probao na posljednjim treninzima pred utakmicu, ali ne i definitivno donio odluku da li će tako početi utakmicu. To, ipak, zna samo on…

(Izvještač MONDA iz Francuske Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC