• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Vidić i Rio više nisu sigurni

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson upozorio je Nemanju Vidiću i Rija Ferdinanda da im mjesta u zadnjoj liniji odbrane više nisu zacementirana.

 Ferguson: Vidić i Rio više nisu sigurni Izvor: MONDO

Povrijeđeni kapiten reprezentacije Srbije, kao i Ferdinand moraće da se bore za startne pozicije u ekipi zbog mladih snaga Fila Džonsa (19), Džonija Evansa (23) i Krisa Smolinga (21).

Mladi trojac "crvenih đavola" besprijekorno je obavio posao u pobjedi nad Totenhemom (3:0), što je oduševilo škotskog stručnjaka.

Ferguson je posebno ponosan na činjenicu da je trijumf nad "pijevcima" obezbijedila druga najmlađa postava u istoriji engleske Premijer lige s prosjekom od 23 godine i 191 dana.


"Rio i Nemanja su svjesni sposobnosti mladih igrača. Nema nikakve sumnje u to. Kad su obojica potpuno spremni ili samo jedan od njih, preda mnom je teška odluka o sastavljanju startnih 11", izjavio je Ferguson, prenosi londonski "San".

Selektor Engleske Fabio Kapelo mogao bi odličnu partiju Smolinga da nagradi pozivom za sljedeću utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine, dok je Džons već izabran u mladu selekciju "gordog Albiona", koju s klupe vodi Stjuart Pirs.

"Poziv u reprezentaciju bio bi bonus za mene. Sad sam fokusiran na učvršćivanje pozicije u Junajtedu. Ako uspijem da zacementiram mjesto u klubu, onda bi to lakše uradio u reprezentaciji Engleske", rekao je Smoling.

(MONDO, foto: Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC