• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković prozvao "orliće"

Selektor mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Janković objavio je spisak igrača za kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo.

 Janković prozvao "orliće" Izvor: MONDO

"Orlići" će igrati protiv Sjeverne Irske 2. septembra i Farskih Ostrva, četiri dana kasnije na početku puta za EP u Izraelu 2013..

"Mjesecima željno očekujemo početak takmičenja. Sve što smo uradili u prethodnih sedam kontolnih utakmica, od decembra, bilo je u funkciji pripreme za kvalifikacije u kojima imamo ozbiljne ambicije i visoke ciljeve", počeo je selektor Aleksandar Janković.

U Grupi 4 već su odigrana dva meča, u obja su snage odmjerili upravo Sjeverna Irska i Farska Ostrva. U Toršavnu nije bilo golova, a u Belfastu je domaćin bio ubjedljiv - 4:0.

"Ispratili smo obje utakmice".

"Orlići" su propustili EP u Danskoj održano ove godine, ali prethodne generacije su po pravilu bilježile velike uspjehe u 21. vijeku.

"Srbija ima sjajnu i obavezujuću istoriju".


Janković nije želio da komentariše svoj izbor.

"Iz poštovanja, ne bih pričao o onima koji nisu na spisku. Objava spiska nikada nije prijatan čin", zaključio je selektor mlade reprezentacije Srbije.

Na Jankovićevom spisku nalaze se:

GOLMANI: Branimir Aleksić (Spartak), Aleksandra Kirovski (Crvena zvezda), Vaso Vasić (Vintertur).

ODBRANA: Vujadin Savić (Bordo), Matija Nastasić (Fiorentina), Marko Petković (OFK Beograd), Nemanja Gudelj (Breda), Milan Milanović (Palermo), Filip Miladinović (Borac).

VEZISTI: Aleksandar Ignjovski (Verder), Luka Milivojević (Rad), Darko Lazović (Crvena zvezda), Vuk Mitošević (Vojvodina), Slobodan Medojević (Vojvodina), Saša Marković (Partizan), Filip Đuričić (Herernven), Nenad Krstičić (Sampdorija), Luka Milunović (Varegem).

NAPADAČI: Nemanja Kojić (Rad), Nemanja Milić (OFK Beograd), Stefan Šćepović (Briž).

Utakmica Srbija - Sjeverna Irska igraće se 2. septembra u Novom Sadu sa početkom u 16,30 časova, dok će četiri dana kasnije "orlići" ugostiti odgovarajuću selekciju Farskih Ostrva na renoviranom gradskom stadionu u Užicu (16,30).

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC