• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: E, sad se treba sabrati...

Poslije ubjedljivog poraza od Rena (0:4), trener Zvezde realno sagledao stvari: "Očigledno je da za Evropu mora mnogo više da se radi".

 Prosinečki: E, sad se treba sabrati... Izvor: MONDO

Jaka kiša padala je u Bretanji, ali ne samo sa neba. Kiša golova i u mreži golmana Crvene zvezde Bobana Bajkovića. Neslavan oproštaj Crvene zvezde od Evrope, tačnije od kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

Potpuno mokri od kiše, ali i pokisli poslije fudbalske lekcije koju su dobili od Rena (0:4), članovi stručnog štaba i igrači Crvene zvezde bili su svjesni da za Evropu treba mnogo, mnogo više.

Trener fudbalera Zvezde Robert Prosinečki realno je analizirao debakl svog tima. Naravno, uz čestitke Renu na ubedljivoj pobedi.

"Ren je dokazao da je kvalitetniji od nas. Normalno je da sam priželjkivao i nadao se da možemo nešto da uradimo u revanšu, ali, na žalost, pokazalo se suprotno. Jako loše smo ušli u utakmicu, već poslije 20 minuta gubili smo 2:0 i onda je bilo sve još teže. U drugom poluvremenu smo pokušali da postignemo gol i bar ublažimo poraz, ali se u toj jurnjavi otvorilo mjesta za kontranapade i oni su nas surovo kaznili", rekao je Prosinečki novinarima poslije utakmice.

Njegov zadatak sada je da psihički i fizički povrati ekipu, jer je za par dana očekuje prvenstveni istip u Smederevu.

"Sada će biti najteže sabrati se za kratko vrijeme poslije ovih 0:4. Okrećemo se prvenstvu i utakmici sa Smederevom. Očigledno je da za Evropu mora mnogo više da se radi", konstatovao je Prosinečki.

(Izvještač MONDA iz Francuske Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC