• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Pričaćemo o svemu...

Trener Partizana, očigledno šokiran poslije neuspeha svog tima u kvalifikacijama za LE, zatražio "tajm-aut". "Najbolje je da sve prenoći", rekao je on.

 Stanojević: Pričaćemo o svemu... Izvor: MONDO

Taman kada su svi kojima je Partizan u srcu pomislili da su evropske blamaže daleka prošlost dogodio se Šamrok Rovers.

Partizan ove sezone neće dočekati jesen u Evropi, jer u dvomeču sa irskim šampionom, tačnije poluprofesionalcima, nije uspio da pobijedi. Štaviše, poražen je u Beogradu poslije produžetaka.

Oko 15.000 navijača Partizana poslije utakmice skandiranjem: "Stanoje, odlazi“ i "Đuriću, odlazi“, dalo je svoje mišljenje o debaklu crno-bijelih.

"Mislim da je najbolje da sve ovo prenoći. Ima vremena i sutra i u narednim danima. Možemo da pričamo o svemu, i o mojoj ostavci. Ne bježim od toga da trener snosi veliku odgovornost. Nikakav problem nemam da me neko promijeni odmah. Ja sam prije mjesec dana potpisao ugovor sa klubom. Imao sam neke određene ponude, ali sam ostao. Ja sam za svaki razgovor, svi smo tu da snosimo dio odgovornosti. Sramno je da Partizan ispadne od jednog Šamroka i tu nema priče", rekao je Stanojević odmah poslije meča.

Ipak, on misli da je u ovom trenutku izveo najjači sastav, ali da šampion Srbije nije imao sreću protiv Šamroka.

"U dvomeču sa Ircima, propustili smo nevjerovatne prilike. Samo večeras smo ih imali četiri, pet i to je dovoljno da se izbaci ekipa kao što je Šamrok, međutim nismo uspjeli da ih iskoristimo. Mislim da smo i protiv Genka i protiv Iraca ispali zbog naših gluposti...Nevjerovatno mi je da nismo postigli golove iz onih situacija. Imali smo problem sa napadačima, Dijara nije u formi, Šćepović je na dan utakmice osjetio bol u leđima, a htio sam da ga vratim. Možda smo u pojedinim trenucima bili jalovi, ali niko ne može da ospori naših pet, šest šansi", rekao je Stanojević.

Na golu Partizana iznanada je pred revanš meč sa Ircima došlo do rokade. Radiša Ilić je počeo meč, a Vladimir Stojković se preselio na tribine. Upitan zašto je odlučio da zamijeni golmane, Stanojević je odgovorio: "Ima više razloga, ali glavni je to što Stojković nije u dobroj formi".

"Stojković nije branio iz više razloga, prvo zato što nije u formi. Ali to nije jedini razlog. Sve sam vam rekao. Ako pričamo o Stojkoviću, da li možemo da analiziramo neke njegove golove koje je primao. Da li možemo da pričamo o golmanu koga ni selektor Petrović ne zove", glasio je odgovor trenera Partizana.

Zanimljivo je da je uoči meča, Stojković, na pitanje novinara zašto ne brani, odgovorio: "Pitajte trenera".

Stanojević se prilično iznervirao kada su novinari na konferenciji za medije konstatovali da ima sve više poblema sa nedisciplinom igrača.

On je na to rekao da je Nemanju Tomića vratio u reprezentativnu formu i da sa njim nema nikakav problem. Da Marko Šćepović ne igra zato što je povrijeđen, a da nije upoznat sa tim da se Milan Smiljanić sukobio sa navijačima za vrijeme utakmice sa Šamrokom.

"Nemojte da konstatujete ako to ne možete da potkrepite činjenicama", rekao je Stanojević.

On je tokom meča protiv Šamroka napravio samo dve izmjene.

"U datom trenutku nisam imao rješenje za treću izmenu. Radiša Ilić se požalio na povredu već u 15. minutu, morao sam da sačekam produžetke", rekao je Stanojević.

U taboru Šamroka, malo je reći, oduševljenje. Pozitivni šok.

"Oduševljen sam zbog pobede. Pokazali smo hrabrost i vjerovali u pobedu, iako smo prvi primili gol. Igranje u grupnoj fazi Lige Evropa je nevjerovatan uspjeh. Ovo je ponosan dan za mene, igrače i klub. Ni u najluđim snovima nismo vjerovali da možemo da igramo u Ligi Evrope. Pa, mi imamo igrače koji nemaju stalne ugovore", rekao je trener Šamroka Majkl O'Nil.

(Vladimir Sukdolak, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC