• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BIJELI: Ovaaaj, khm, khm, glb, glb...

Nevjerica, šok, tuga u svlačionici Partizana. "Život je čudan", konstatovao je Saša Ilić.

 CRNO-BIJELI: Ovaaaj, khm, khm, glb, glb... Izvor: MONDO

Sezona kupanja na evropskim morima za fudbalere srpskih klubova je u jeku!

Metafora koju je upotrebio predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić opisujući učinak srpskih klubova u evropskim takmičenjima posljednjih godina dobila je potpuni smisao u četvrtak, 25. avgusta 2011. godine.

Vojvodina se odavno obrukala protiv Vaduca iz Lihtenštajna, Rad nije uspio protiv Olimpijakosa iz Volosa, a šta su tek priredili Crvena zvezda, a posebno Partizan!

Poslije poraza od Šamroka (1:2), irskih poluprofesionalaca, ogorčeni navijači Partizana "častili" su fudbalere uzvicima: "pi***, pi****", a ništa bolje nisu prošli ni predsjednik kluba Dragan Đurić i ostali iz kluba u Humskoj.

Igrači Partizana su bili u nevjerici. Kao da se to ne događa njima, već da su u nekom paralelnom, ružnom svijetu.

"Teško mi je da pričam. Nisam mogao da povjerujem da ovo može da nam se dogodi. Ne mogu da vjerujem da već u avgustu završavamo takmičenje u Evropi. Život je čudan", konstatovao je jedan od najiskusnijih u timu Saša Ilić.

Jedini igrač Partizana koji nije dobio ONE pogrdne uzvike, već aplauze i to zaslužene bio je Vladimir Volkov. Da su ostali bili bar na polovini njegovog nivoa i htenja večeras, sada bismo pisali druigačiji izvještaj.

"Događaju nam se čudne stvari. Povedemo a onda iz prvog šuta primimo gol, dok mi naše šanse ne iskorišćavamo. Kada se to desi onda nemamo čemu da se nadamo. Biće nam teško da se spremimo za nedelju i meč sa OFK Beogradom", rekao je Volkov.

Zanimljive su izjave fudbalera (koje god da su ekipe iz Srbije). Kad izgube u Evropi, odmah kažu: "Okrećemo se domaćem takmičenju".

Upravo to su rekli Nemanja Tomić i Nemanja Rnić.

"Bili smo na korak od plasmana u LE, a vidite gdje smo sada. Postigli smo gol na vrijeme, stvarali šanse, ali smo, sa druge stane, nesrećno primili golove", rekao je Tomić i konstatovao da je atmosfera u svlačionici bila mučna.

Defanzivac Rnić je jedan od krivaca za drugi, odlučujući gol Šamroka.

"Desilo se to što se desilo. Čestitam igračima Šamroka. Svako ko dođe u Partizan nada se takmičenju u Evropi. Idemo dalje i okrećemo se domaćem prvenstvu", rekao je Rnić.

Inače, Radiša Ilić i Vladimir Jovančić su zbog povreda zadobijenih u meču sa Šamrokom prebačeni u Urgentni centar.

Rukovodeći dvojac sportskog dijela Partizana - Mladen Krstajić i Albert Nađ - ostao je na stadionu u Humskoj. Predsjednika Dragana Đurića novinari nisu vidjeli poslije utakmice.

(V. S. - P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC