• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav skandal Mančester junajteda! Zabranili novinare koji su im "smijenili trenera", ovako se pravdaju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Erik ten Hag je pred smjenom, a Mančester junajted se bori sa novinarima.

 Mančester junajted zabranio dolazak novinarima koji su najavili smjenu Erika en Haga Izvor: YouTube/Red Devils TV/Screenshot

Mančester junajted ni ove sezone ne igra dobro, rezultati nisu sjajni, dok postoje i problemi u svlačionici koji remete atmosferu, otud i velika nervoza čitavog kluba i trenera Erika ten Haga.

To se posebno osjetilo nakon što su brojni engleski mediji izvještavali da se Ten Hagu "drma klupa", a nakon toga Junajted nije demantovao niti podržao svog trenera - nego krenuo u obračun sa medijima!?

"Dejli Mejl" prenosi da je nekoliko novinara koji prate Mančester junajted dobilo zabranu prisustva narednoj konferenciji za medije Erika ten Haga, što je svojevrstan presedan u Engleskoj. U pitanju su vodeći reporteri četiri medija ("Skaj Sport", Miror", "ESPN" i "MEN") koji neće moći danas da postavljaju pitanja Holanđaninu uoči meča sa Čelsijem na Old Trafordu (srijeda, 21.15).

U šturom saopštenju, Junajted je pokušao da opravda ovaj skandalozan potez time da su to uradili "ne zato što im se ne dopadaju ti tekstovi, nego zato što ih mediji nisu kontakrirali prije nego što su ih objavili" i time su ih uskratili da prokomentarišu ili opovrgnu takve navode. "Vjerujemo da je ovo važno da bismo odbranili naše principe i nadamo se da ćemo ponovo zajednički sarađivati", naveli su iz Junajteda.

Za sada nije jasno da li je embargo uveden samo za konferenciju za medije pred meč sa Čelsijem, ali pitanje je da li će ovo uspjeti da popravi atmosferu u klubu koji je izgubio već deset utakmica ove sezone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC