• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Za gol više na "Piroti"

Pomoćni trener Borca Slobodan Starčević i univerzalac Boris Raspudić očekuju teško gostovanje u Travniku, ali i nova tri boda na kontu šampiona Bosne i Hercegovine.

 BORAC: Za gol više na "Piroti" Izvor: MONDO

Banjalučki klub ostvario je najbolji start u istoriji Premijer lige BiH sa deset osvojenih bodova u četiri utakmice.

Posljednja pobjeda ostvarena je na Gradskom stadionu protiv Rudara (3:1) u derbiju Krajine, a već u nedjelju, tim Zvezdana Cvetkovića očekuje neugodno gostovanje na "Piroti".

Travnik je prvi poraz ove sezone upisao u srijedu protiv Zvijezde u Gradačcu (3:2) i sigurno će htjeti da pred svojom publikom skine skalp aktuelnim prvacima.

"Mi na 'Pirotu' idemo da se nadigramo i postignemo gol više. Naša prednost je što imamo jače individualce od Travničana i vjerujem u pobjedu iako će utakmice biti teška za igru zbog visoke temperature", izjavio je Cvetkovićev pomoćnik Slobodan Starčević.

Prema njegovim riječima, Borac je ove sezone bolji nego svih prethodnih jer sada "svako u timu radi ono za šta je plaćen" i da je to "suština fudbala".

"Golove sada postižu napadači, a ne igrači sredine terena ili odbrane, jer je to njihov posao. Sa druge strane kod 'vezira' su vezni fudbaleri uglavnom strijelci".

Starčević je naglasio da većih promjena u ekipi neće biti u odnosu na meč sa Prijedorčanima, ali je ostavio mogućnost da se Cvetković predomisli u posljednjem trenutku.

"Malih izmjena će vjerovatno biti jer ćemo igrati u drugačijoj taktičkoj postavci", zaključio je pomoćni trener Banjalučana.

Boris Raspudić takođe očekuje dobru igru i trijumf crveno-plavih na "Piroti".

"Imamo samopouzdanja da pružimo dobru partiju u Travniku bez obzira na loše vremenske uslove. Startovali smo odlično, najbolje u istoriji, a za to je svakako najzaslužniji trener Cvetković, odnosno njegova vizija fudbala. Uz pomoć naših navijača, koji su najavili odlazak u Travnik, vjerujem da ćemo ostvariti pobjedu", rekao je Raspudić.

Prema njegovim riječima, kao najopasniji rival Borcu izdvojilo se Sarajevo, koje uostalom takođe ima deset bodova iz četiri susreta.

"Doduše 'bordo' tim imao je nešto lakši raspored od nas, ali svakako će nam biti glavni rival u trci za titulom prvaka",
zaključio je Raspudić.



Parovi, sudije i satnica 5. kola Premijer lige BiH

subota
17 časova
TREBINJE: Leotar - Velež (Emir Alečković)
GRADIŠKA: Kozara - Slavija (Husein Terzić)

21 sat
SARAJEVO: Sarajevo - Čelik (Semir Kaplan)

nedjelja
17 časova
TRAVNIK: Travnik - Borac (Rusmir Mrković)
PRIJEDOR: Rudar - Sloboda (Vladimir Dominković)

20 sati
MOSTAR: Zrinjski - Zvijezda (Radoslav Vukasović)
ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg - GOŠK (Ilija Živković)

21 sat
SARAJEVO: Olimpik - Željezničar (Edin Jakupović)

Tabela poslije 4. kola: Sarajevo 10, Borac 10, Velež 8, Travnik 7, Široki Brijeg 7, Slavija 6, Sloboda 6, Zrinjski 5, Rudar 4, GOŠK 4, Leotar 4, Olimpik 4, Zvijezda 4, Željezničar 4, Čelik 3, Kozara 2.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC