• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Dijelimo krivicu, Stanojević ostaje!

Sportski direktor Partizana kaže da je po završetku evropske priče vrijeme da se svi u klubu posvete odbrani "duple krune" u Srbiji.

 Krstajić: Dijelimo krivicu, Stanojević ostaje! Izvor: MONDO

Mladen Krstajić rekao je u petak novinarima da niko u klubu poslije eliminacije od Šamroka nije razmišljao o smjeni trenera Aleksandra Stanojevića.

"Stanojević ostaje. Prije mjesec dana je potpisao novi ugovor, što znači da na njega računamo na duži period i da stojimo iza njega. I ja kao sportski direktor, a govorim i u ime uprave", istakao je Krstajić u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

"Nijednog momenta nije bilo razgovora o odlasku trenera. A da li je neko pojedinačno mislio da je smjena potrebna i taj stav iznio van kluba, na to ne mogu da utičem".

Krstajić je naveo da je krivica za eliminaciju iz Evrope kolektivna.

"Kada smo osvajali trofeje, svi smo bili zaslužni. Sada, takođe, moramo svi da preuzmemo odgovornost. Sada bi trebalo da pokažemo da je Partizan veliki klub. Neće se 'lomiti koplja' poslije ovog bolnog ispadanja".

Sportski direktor prvaka Srbije rekao je i da u klubu ne postoji neslaganje na relaciji uprava-sportski menadžment.

"Postoji apsolutno zajedništvo. Stalno sam u kontaktu sa predsjednikom i članovima uprave. Konstruktivno smo razgovarali kako da izađemo iz ove situacije. Nije svejedno ni upravi, ni igračima. Naša obaveza je sada da odbranimo duplu krunu", dodao je on.

Prema njegovim riječima, ekipa mora što prije da zaboravi poraz od Iraca i proba da u nedjelju kod kuće pobijedi OFK Beograd, nakon čega slijedi dvonedjeljna pauza.

"Igračima je najteže, znam kako sam se osjećao dok sam ja bio na terenu. Nadam se da ćemo imati podršku navijača, a igrači moraju da pokažu karakter i već od sutra da nagovijeste da Partizan ide na petu uzastopnu titulu", zaključio je Krstajić.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC