• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Neće nas srušiti jedan poraz

Sekretarijat kluba iz Humske saopštio da će analiza neuspjeha biti mirna i temeljna i pozvao navijače da podrže ekipu protiv OFK Beograda.

 PARTIZAN: Neće nas srušiti jedan poraz Izvor: MONDO

Sekretarijat Upravnog odbora Partizana održalo je u petak vanrednu sjednicu posvećenu debaklu u Evropi.

Dan poslije senzacionalne eliminacije od Šamroka, najuže rukovodstvo crno-belih je zasjelo, a prema onome što je objelodanjeno u zvaničnom saopštenju, nije donijelo nikakve zaključke osim da će situaciju analizirati "mirno i temeljno".

"Konstatovano je ono što je cjelokupnoj javnosti poznato – da je doživljen veliki neuspjeh, poraz od ekipe i kluba koji je u svim segmentima daleko ispod nivoa Partizana. Za neuspeh niko u klubu neće tražiti opravdanja, već utvrđivanje uzroka i odgovornost, o čemu će javnost biti upoznata nakon naredne utakmice", stoji na početku saopštenja.

Takođe, uprava crno-bijelih tvrdi da tako veliki klub ne sme da bude uzdrman jednim porazom čak iako je doživljen od, kako je ranije rečeno, od ekipe znatno nižeg rejtinga i kvaliteta, i to poslije čak 200 minuta igre.

"Posljednjih godina u svemu smo odskočili od konkurencije i postali dominantni u srpskom fudbalu i nećemo dozvoliti da se preko noći sruši sve ono što je velikim naporima postignuto".

Naravno, sada se u Humskoj 1 okreću domaćim takmičenjima i očekuju podršku navijača.

"Trijumf u domaćim takmičenjima je naša želja i realnost i taj pohod počinje u nedjelju utakmicom protiv OFK Beograda. Pobjeda u toj utakmici je aktuelni prioritet i učinićemo sve da je ostvarimo. Očekujemo da će navijači svoje opravdano nezadovoljstvo pretočiti u gromoglasnu podršku našim fudbalerima na nedjeljnoj utakmici".

I za kraj, analiza će tek uslijediti.

"Uzroke neuspjeha u UEFA takmičenju analiziraćemo mirno i temeljno i preduzeti mjere koje će unaprediti rad svih segmenata kluba. Uvjereni smo da će predstojeća sezona biti uspješna kao i prethodne i da će Partizan ostati merilo kvaliteta u srpskom fudbalu", zaključuje se u saopštenju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC