• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski huligani se vratili iz Grčke - bakljada, psovke i napadi na novinare: UMRITE, MAMU VAM...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Navijači Dinama koji su bili u zatvoru u Grčkoj i njihove porodice i prijatelji nisu bili nimalo prijatni prema novinarima i snimateljima na zagrebačkom aerodromu.

 Hrvatski huligani se vraćaju u Zagreb napadnut snimatelj Nova TV Izvor: Profimedia/CROPIX/Ronald Gorsic

Nekolicina hrvatskih huligana vratila se u nedjelju u Zagreb iz Grčke gdje su proveli četiri mjeseca u zatvoru zbog nereda tokom kojih je ubijen jedan grčki navijač.

Na zagrebačkom aerodromu dočekala ih je okupljena rodbina i dvadesetak maskiranih mladića, koji su im čak priredili bakljadu, objavili su hrvatski mediji.

Navijačima Dinama, koji su se vratili u Hrvatsku nakon boravka u grčkim zatvorima, pa ni njihovim porodicama, nije se svidjela činjenica da su na aerodromu novinari i snimatelji pa su im uputili brojne psovke, a napadnut je i snimatelj Nove TV, piše Dnevnik.hr.

Jedan od huligana koji se vratio iz Grčke, na pitanje novinara kako se osjeća odgovorio je psovkom „Ma boli me k... Ajde bježi od mene“.

Slično ponašanje imala je i rodbina i prijatelji hrvatskih huligana, čija lica su skrivali kako ih ne bi snimile kamere.

"Umrite, mamu vam j... šugavu", bile su riječi upućene novinarima i snimateljima hrvatskih televizija koji su bili prisutni na zagrebačkom aerodromu.

U međuvremenu je navijačka grupa Bed Blu Bojs demantovala da je troškove odbrane navijača Dinama platila država Hrvatska.

"Suprotno napisima u pojedinim medijima, troškovi obrane kao i svi drugi troškovi za našu braću u Grčkoj plaćeni su donacijama njihovih porodica te Bed Blu Bojsa i ostalih navijača Dinama, kao i navijača nekih drugih klubova. Svima njima se i ovim putem zahvaljujemo. Rijetke su prilike u kojima demantujemo novinarske laži na svoj račun, ali ovaj put nas na to tjeraju zlonamjerni pokušaji nametanja političkog konteksta u ovoj priči", stoji u saopštenju Bed Blu Bojsa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC