• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Hajduk gazi, prvenac Radničkog

Hajduk iz Kule - tri od tri! Prva pobjeda kragujevačkog Radničkog u Superligi. Silovita Vojvodina. Prvi bod za Metalac.

 JSL: Hajduk gazi, prvenac Radničkog Izvor: MONDO

U subotu, 27. avgusta 2011. godine, Radnički iz Kragujevca ostvario je istorijsku pobJedu u Jelen Superligi. Radnički je ubJedljivo pobIJedio Javor u Ivanjici - 4:2, i tako upisao prvi trijumf u debitantskoj superligaškoj sezoni.

Kragujevački "đavoli" su u prva dva kola sezone 2010/11. zabeležili dva remija, a u Ivanjici su se radovali i prvom trijumfu. Apsolutno zasluženo.

Iako je tek početak sezone, ivanjički Javor je istakao kandidaturu za niži rang. Tri kola - tri poraza, uz gol-razliku 2:8!

Hajduk iz Kule je najprijatnije iznenađenje novog šampionata. Klub koji se prošle sezone borio za opstanak i jedva je sačuvao golu kožu, sada je na vrhu superligaške tabele sa sve tri pobjede!

Najnoviju, Hajduk je zabilježio na gostovanju Jagodini - 1:0, golom Ahmeta Mujdragića u 4. minutu.

Kuljani su u novoj sezoni već dali sedam golova, a u prošloj sezoni ukupno 29. U prva tri kola prošle sezone, Hajduk je imao sva tri poraza i dao je svega dva gola.

JAGODINA - HAJDUK 0:1
Vojvodina je ubjedljivo pobijedila debitanta u Superligi - ekipu Novog Pazara - 3:0, golovima Brane Ilića iz penala, Danijela Mojsova i Abubakara Oumarua.

Uzbudljivo je bilo prije početka meča u Novom Sadu (policija je oduzela zastavu Sandžaka grupi navijača Novog Pazara), a i sam početak utakmice je bio zanimljiv. U 9. minutu penal za Vojvodinu. Oboren je Gruzijac Giorgi Merebašvili, sudija Igor Paunović je pokazao na "bijelu tačku". Precizan je bio Brana Ilić - njegov treći gol u sezoni.

Međutim, taj detalj prilično je iznervirao trenera Novog Pazara Mihajla Ivanovića koji je žestoko protestovao pa je isključen.

Furioznom igrom u prvom poluvremenu, Vojvodina je dokrajčila blijede goste. Još dva gola u prvom dijelu dali su Mojsov i Oumaru.

Novi Pazar je u prva tri kola pretrpio tri teška poraza (Partizan 0;5, Rad 0:3 i sada Vojvodina 0:3). I prije gostovanja u Novom Sadu počele su priče o odlasku Mihajla Ivanovića sa mjesta trenera. Vidjećemo koliko će uprava Novog Pazara imati strpljenja.

Spartak je u prvom kolu nove sezone napravio iznenađenje - pobijedio je favorizovanu Crvenu zvezdu, a već na drugoj utakmici koju je igrao kao domaćin napravio je kiks. Samo 0:0 sa Metalcem, kojem je to prvi bod u novoj sezoni.

BSK - Borac su pred tek nešto više od 100 gledalaca(!) na Karaburmi, takođe igrali bez golova. Bliži golu bili su gosti, koji su u finišu prvog dijela pogodili stativu, a potom je u drugom dijelu i reprezentativac Jovan Damjanović uzdrmao prečku.

BSK - BORAC 0:0

REZULTATI 3. KOLA:

Spartak - Metalac 0:0

BSK - Borac 0:0

Javor - Radnički 1923 2:4 (0:2)
/Mišić 76', Rendulić pen 86' - Kostić 30, Milošević 34', Petrović 52', Milošković 87'/

Jagodina - Hajduk 0:1 (0:1)
/Mujdragić 4'/

Vojvodina - Novi Pazar 3:0 (3:0)
/Ilić 9'p, Mojsov, Abubakar/

nedelja:

Smederevo - Crvena zvezda (17h, RTS 2)
Rad - Sloboda Sevojno (17h)
Partizan - OFK Beograd (20h)

TABELA: Hajduk 9, Vojvodina 7, Rad /-1/ 6, Smederevo /-1/ 6, Spartak 5, Radnički KG 5, 4, Sloboda /-1/ 4, Borac 4, Partizan /-1/ 3, OFK Beograd /-1/ 3, Crvena zvezda /-1/ 3, Jagodina 1, BSK 1, Metalac 1, Javor 0, Novi Pazar 0.

PAROVI 4. KOLA (10. i 11. septembar):

Hajduk - Borac
Crvena zvezda - BSK
Radnički 1923 - Smederevo
Metalac - Javor
Novi Pazar - Spartak
Sloboda Sevojno - Vojvodina
OFK Beograd - Rad
Jagodina - Partizan

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC