• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajduk: Poništavanje meča i vanredna sjednica!

Uprava Hajduka zatražila je poništavanje nedjeljne utakmice protiv Splita i sazivanje vanredne sjednice Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza.

 Hajduk: Poništavanje meča i vanredna sjednica! Izvor: MONDO

Prema Splićanima tema sjednice bila bi regularnost prvenstva.

Hajduk je u nedjelju u gradskom derbiju odigrao 1:1 protiv Splita, a čelnici trofejnog kluba smatraju da je sudija Bruno Marić neopravdano poništio gol "bilih".

Uprava Hajduka tvrdi i da je Marić priznao izjednačujući gol Splita koji je postignut poslije izvođenja slobodnog udarca kada se lopta kretala.

"Sumnjamo da je ova utakmica namještena i tražićemo da se utvrdi regularnost i da se poništi meč", rekao je predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš, a prenosi Hina.

Uprava Hajduka navela je i da razmišlja o prekidu odnosa sa nacionalnim fudbalskim savezom, zbog čega je održan i sastanak sa članom Izvršnog odbora HNS-a Paškom Viđakom.

"Razgovarali smo da suspendujemo sve naše odnose u HNS-u, a to za sobom povlači razne konsekvence među koje spada i odlazak naših reprezentativaca u sve selekcije", dodao je Maleš.

Predsjednik Hajduka kazao je da vjeruje da bi na novoj sjednici skupštine HNS mogao da se "udari temelj novom, fer i poštenijem Savezu u kome će svi biti jednaki". On je ponovio i da su potrebne važne promjene u nacionalnom savezu.

Maleš je poslije utakmice sa Splitom zaprijetio istupanjem svoje ekipe iz prve Hrvatske lige, ali dan kasnije nije ponovio takvu mogućnost.

(Tanjug, foto Tportal.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC