• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" pred Belfast: Može i Bambi!

Stanje oko povrede Zorana Tošića ide na bolje i on bi trebalo da bude u kombijaciji za mečeve sa Sjevernom Irskom i Farskim Ostrvima.

 "Orlovi" pred Belfast: Može i Bambi! Izvor: MONDO

Nije bio pretjerano raspoložen selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petroviž-Pižon u ponedjeljak kada su se okupili članovi nacionalnog tima u Staroj Pazovi pred kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo sa Sjevernom Irskom i Farskim Ostrvima.
Razlog - iz Rusije je dobio vijest da je povrijeđen Zoran "Bambi" Tošić. Nije bilo dosta što ne može da računa na Nemanju Vidića, Miloša Krasića, pa i Nikolu Žigića, pa još i na Tošića.

Međutim, u utorak je sve izgledalo bolje.

U duelu ruskog prvenstva, moskovskom derbiju između Spartaka i CSKA (2:2), Tošiću je povrijeđen članak. Desna noga mu je bila otečena, ali ligamenti nisu oštećeni.

Posljednji pregledi pokazuju da bi "Bambi" mogao da bude spreman za meč protiv Sjeverne Irske u petak, 2. septembra u Belfastu.

Na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi u utorak saopšteno je da bi Tošić trebalo da trenira punim intenzitetom, što će reći da će biti u kombinaciji za sastav.

Inače, sa novinarima su danas razgovarali napadač Marko Pantelić i defanzivac Slobodan Rajković, koji su poručili da kalkulacije ne dolaze u obzir.

"Ne interesuju nas nikakve kalkulacije jer ako dobijemo sve do kraja idemo dalje. Tek ukoliko u nekoj od narednih utakmica ne pobijedimo, onda ćemo kalkulisati. Ali, mi smo uvijek išli na pobjedu i tako će i ostati, mada nam neće biti lako jer se i drugi bore za prolaz", rekao je Pantelić.

Rajković je bio još konkretniji.

"U mlađim kategorijama kada sam razmišljao o tome da idem na remi uvijek bih izgubio. Bod nas ne interesuje, prije bih išao na pobjedu u Belfastu i onda da osvojimo bod u Sloveniji", istakao je mladi štoper Čelsija na pozajmici u Hamburgu, koji bi u startnih 11 trebalo da zamijeni povrijeđenog Nemanju Vidića.

Nacionalni tim Srbije putuje u Belfast u srijedu prije podne.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC