• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav finiš! Arteta i Meirelješ u Londonu!

U minut do 12, bukvalno, Arsenal je potpisao Mikela Artetu iz Evertona, a Čelsi uzeo Raula Meirelješa iz Liverpula... I ima još!

 Kakav finiš! Arteta i Meirelješ u Londonu! Izvor: MONDO

Vau!

Kakav finiš prelaznog roka na Ostrvu.

Par minuta prije ponoći, ujedno i isteka roka za prelaske fudbalera, Mikel Arteta prešao je iz Evertona u Arsenal, Raul Meirelješ napustio je Liverpul i potpisao za Čelsi, Brajan Ruiz došao je u Fulam iz Tventea, iako ga je "krao" Njukasl, Niklas Bendtner izabrao je pozajmicu u Sanderlendu i otišao iz Arsenala.

Aston Vila pozajmila je Džermejna Dženasa na godinu dana od Totenhema a u cjelosti otkupila ugovor Alana Hatona, koji je potpisao za "vilijane" do 2015.

Arteta je plaćen Evertonu oko deset miliona funti, u danu kada je Arsenal potpisao Andrea Santoša iz Fenerbahčea i Pera Mertesakera iz Verdera.

Meirelješ je zbunio mnoge kada je u jednom danu odlučio da napiše pismo upravi Liverpula sa zahtijevom da ode. Liverpul mu je to dozvolio i zaradio oko 12 miliona funti.

Ukoliko su klubovi obavijestili Fudbalsku asocijaciju Engleske da su pregovori u toku, onda mogu da dobiju dodatnih nekoliko sati ili dana da završe poslove, pa bi tako Josi Benajun mogao da dođe u Arsenal i postane četvrti igrač finišu prelaznog roka kojeg je potpisao Arsen Venger, dok bi Piter Krauč mogao da napusti Totenhem i izabere jedan od nekoliko klubova koji ga traže.

Krauč je blizu Stouka.

Krejg Belami vratio se u Liverpul, poslije nekoliko godina lutanja po raznim sredinama.

I Totenhem i Arsenal izgleda da su "izvisili" za defanzivca Boltona Gerija Kejhila, koji će dobiti dvojicu novih napadača, Davida N'Goga iz Liverpula za stalno i Davida Kakutu iz Čelsija na pozajmicu.

Nikola Žigić nije napustio drugoligaša Birmingem siti, koji je doveo defanzivca Vest Broma Pabla Ibanjeza.

Sanderlend je uspio da zadrži Asamoaha Gijana (ili Đana), iako su mnogi klubovi tražili Ganca.

Bivši igrač Čelsija Šoun Rajt-Filips prešao je iz Mančester sitija u Kvins Park Rendžers, a jedan od najboljih fudbalera današnjice Vesli Snajder zahvalio se navijačima Mančester junajteda na podršci koju su mu pružali tokom ljeta, dok se čekao njegov transfer iz Intera.

Holanđanin je poručio i navijačima Intera da je on veliki pobjednik i da će davati sve da obraduje Interiste u narednoj sezoni.

Vjerovatno će nas narednog jutra sačekati još vijesti o transferima!

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC