• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Stanojević smijenjen, ode i Krstajić

Uprava Partizana smijenila šefa struke, a onda je sportski direktor podnio ostavku, ne želeći na klupi ni Zorana Milinkovića ni Radovana Ćurčića.

 MONDO: Stanojević smijenjen, ode i Krstajić Izvor: MONDO

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je smijenjen. Poslije takvog poteza uprave srpskog šampiona, ostavku je podnio sportski direktor Mladen Krstajić, saznaje MONDO.

Burno je bilo u četvrtak u Humskoj 1. Očekivano burno poslije eliminacije iz plej-ofa za Ligu Evrope od Šamroka, a naročito poslije odgovora Aleksandra Stanojevića predsjedniku Draganu Đuriću.

Mladen Krstajić je za MONDO izjavio da je sastanak Upravnog odbora zakazan za petak ujutro u 9 časova i da će "tada reći sve šta ima da kaže".

Vatrica koja je već duže vrijeme tinjala u klupskom rukovodstvu se rasplamsala i oni koji su bili za smjenu mladog stručnjaka još krajem prošle sezone, konačno su dobili podršku.

Uprava je uručila otkaz treneru koji je u klupske vitrine unio dvije titule prvaka Srbije, jedan Kup, a ekipu je odveo i u Ligu šampiona prošle sezone.

Zbog tog poteza uprave, ali i zbog pikova za novog trenera, Mladen Krstajić je odlučio da podnese ostavku.


Prva želja crno-bijelih je Zoran Milinković.

Tadašnji trener Vojvodine je bio u mislima pojedinaca iz vrhuške Partizana i kada se prošle sezone diskutovalo o povjerenju Aleksandru Stanojeviću. Međutim, mladi stručnjak je tada ostao na klupi. Otkako je napustio "lale", Milinković je bez angažmana.

Zanimljivo je da Partizan želi da za novog trenera dovode čovjeka koji je povukao ekipu Vojvodine sa terena u finalu Kupa Srbije za sezonu 2010/11. (Partizan je vodio 2:1, potom je Vojvodina izašla sa terena u 82. minutu nezadovoljna suđenjem Slobodana Veselinovića).

Milinković je inače bivši igrač Partizana.

Poslije poraza Vojvodine od OFK Beograda u prošlom prvenstvu, koji ju je definitivno udaljio od borbe za titulom, Milinković je rekao da je u srpskom fudbalu "na žalost sve izvjesno".

Otkaz Stanojeviću i ostavka Krstajića biće objelodanjeni u petak poslije sastanka Upravnog odbora, koji će biti održan u prijepodnevnim satima.

Od dolaska Dragana Đurića (23. jul 2008. godine) na mjesto predsjednika Partizana promijenjena su tri trenera: Slaviša Jokanović, potom Goran Stevanović i sada Aleksandar Stanojević.

S obzirom na opšti haos u Humskoj 1, još se ne zna ko će voditi ekipu na Sardiniju gdje u se u subotu od 20,45 treba da igra prijateljski meč sa Kaljarijem. Na put se kreće u petak.

(MONDO, foto MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC