• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Uspeli smo i sa klipovima u točkovima"

U Humskoj 1 je vreme slavlja. Svečanim koktelom u prisustvu brojnih zvanica obeležen završetak uspešne sezone.

 "Uspeli smo i sa klipovima u točkovima" Izvor: MONDO

U Humskoj 1 je vreme slavlja. Dali su crno-beli sebi oduška pošto su stavili dve srpske fudbalske krune, ali tvrde da neće dugo likovati već da će uskoro zasukati rukave i krenuti u nove pobede.

U sredu je u klupskom restoranu upriličen koktel kako bi se obeležio završetak uspešne sezone. Velikom broju prisustnih sadašnjih i nekadašnjih članova uprave, igrača i prijatelja kluba, prvi se obratio bivši generalni sekretar, Žarko Zečević:

"Kada sam predavao dužnost obećano mi je da ću prvi govoriti na prolsavi duple krune. Zahvaljujem se igračima i stručnom štabu što su mi omogućili tu privilegiju", objasnio je Zečević zašto je prvi izašao za govornicu.

"Partizan je kolektiv sastavljen od kvalitetnih pojedinaca, koji svoj individualizam podređuju kolektivu. Zato je Partizan, još od osnivanja, jedna velika porodica. Ne mogu se pomenuti svi zaslužni za uspeh, ali igrače moram da izdvojim. Izdržali su sve pritiske, a bilo je i onih vanfudbalskih", naglasio je Žarko Zečević, zahvaljujući se i Tomislavu Karadžiću, koji je klub preuzeo u "najtežim trenucima".

Predsednik šampiona Srbije je govorio ponosnim glasom:

"Kratak raport u jednoj reči bi bio - uspeli smo! Pružili smo najbolje igre, bili prvi od početka do kraja, a nije bilo lako. Iako sam dugo u fudbalu, da nisam došao na predsedničko mesto u Partizanu, ne bih znao koliko je teško doći do titule", rekao je Karadžić i pojasnio:

"Znani i neznani su nam iz nedelje u nedelju poturali klipove u točkove. Sada mi je jasno zašto dupla kruna nije bila Partizanova 14 godina".

Među prisutnima se našao i Milija Babović, koga čaršija već postavlja u predsedničku fotelju Partizana ukoliko se Karadžić kandiduje za prvog čoveka srpskog fudbala.

Poznati beogradski biznismen nije demantovao takvu mogućnost kada je nedavno medijima izjavio:

"Partizan trenutno ima predsednika"...

Svi koji su imali priliku zahvalili su se i mladim operativcima Partizana, direktoru Ivanu Tomiću i sada već bivšem generalnom sekretaru Gordanu Petriću, kome se aktivirala ostavka nedavno podneta iz privatnih razloga.

Pre koktela u Humskoj 1, crno-beli su obeležili deseti rođendan SC "Partizan-Teleoptik". Velelepno, moderno zdanje bi uskoro trebalo da bude osveženo.

U planu je da "Zemunelo" dobije i zgradu (internat) za život igrača mlađih kategorija, balon sa veštačkom travom za rad u zimskom periodu, betonsku tribinu...

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC