• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić za MONDO: Sve ću da kažem!

Krstajić najavio da će poslije sednice Upravnog odbora Partizana reći "sve šta ima da kaže".

 Krstajić za MONDO: Sve ću da kažem! Izvor: MONDO

Mladen Krstajić je poslije sjajne igračke karijere ovog ljeta odlučio da, kako se to kaže, okači kopačke o klin i da se oproba u ulozi sportskog menadžera, tačnije direktora.

Prošlo je tek par mjeseci kako je dres zamijenio odijelom, a već mu se, vjerovatno, smučilo.

Ono što se dešavalo u Partizanu posljednjih nedjelja, a kulminiralo je u četvrtak odlukom vrhuške crno-bijelih da smijeni trenera Aleksandra Stanojevića, prilično je iznerviralo Krstajića.

"Sastanak Upravnog odbora Partizana zakazan je za petak u 9 časova tada ću reći sve što imam", rekao je Krstajić za MONDO, najavljujući nova burna dešavanja u Humskoj.

Prema saznanjima MONDA, Krstajić je večeras čelnicima Partizana rekao da je protiv smjenjivanja Stanojevića, kao i da neće podržati dolazak Zorana Milinkovića za novog trenera.

Krstajić i Stanojević su ovog ljeta imali mnogo problema oko sastavljanja ekipe, a sve zato što su igrači prodavani a njihove zamjene dolazile kasno.

Od šampionske generacije crno-bijelih, koja je igrala i u Ligi šampiona, ostalo ih je tek toliko da mogu da se izbroje na prste jedne ruke. Krstajić i Stanojević su bili ljuti što je prodat crnogorski reprezentativac Stefan Savić iako im je rečeno da će Savić moći da igra bar na dva meča u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Savić, međutim, nije mogao da igra za Partizan.

Istina, ponuda za Savića od Mančester sitija je bila takva da se nije mogla odbiti, ali ono što je zaboljelo struku Partizana bio je način na koji je administracija to obavila, odnosno prazna obećanja da će im Crnogorac biti od pomoći u nekim mečevima u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Takođe, zamalo da se desi da ni napadač iz Brazila Eduardo Pašeko, koji je plaćen 1,2 miliona evra, ne bude licenciran na vrijeme za evropska takmičenja, pa su tada razmijenjene i malo oštrije riječi između Partizanove struke i administracije.

Ako Upravni odbor u petak odluči da se zahvali Stanojeviću, a za njim ode i Krstajić, biće zanimljivo čuti šta to ima sportski direktor crno-bijelih da kaže.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC