• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudijska komisija: Nije bio penal za Smederevo

Sudijska komisija FSS ocijenila da sudija Dejan Santrač nije pogriješio što nije svirao penal za Smederevo u meču protiv Crvene zvezde.

 Sudijska komisija: Nije bio penal za Smederevo Izvor: MONDO

Crvena zvezda je pobijedila Smederevo u prethodnom kolu Jelen Superlige Srbije (1:0), ali su domaćini uložili žalbu na arbitražu Dejana Santrača smatrajući da ih je oštetio u 4. minutu kada nije svirao penal nakon što je lopta pogodila Miloša Dimitrijevića u ruku gotovo na gol-liniji.

Međutim, Sudijska komisija FSS danas je saopštila da Santrač (na slici) "nije pogriješio kada nije dosudio kazneni udarac, jer je postupio po instrukciji UEFA za takve slučajeve".

Santrač je "preživio", ali ne glavni sudija meča Rad - Sloboda Sevojno, Miodrag Gogić nije.

Sudijska komisija kaznila ga je sa četiri utakmice zabrane vođenja utakmica, jer je svirao penal protiv Rada za prekršaj koji se dogodio izvan šesnaesterca. Ujedno je kažnjen, takođe sa četiri utakmice, i njegov pomoćnik Mićanović, jer mu nije ukazao da je prekršaj bio van kaznenog prostora.

Istovremeno, Sudijska komisija je podnijela disciplinsku prijavu protiv prvog čovjeka Rada Ranka Stojića zbog oštrih izjava koje je dao poslije utakmice Rad - Sloboda.

Sudijska komisija je riješila i sporni detalj u meču 2. kola JSL između Slobode i Partizana u Užicu. Domaćini su smatrali da je u 23. minutu štoper Partizana Ivan Ivanov napravio prekršaj nad Filipom Kasalicom za penal. Međutim, sudijska komisiija je ocijenila da je sudija Vlado Glođović postupio po slobodnom sudijskom uvjerenju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC