• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler autom udario poznatog glumca!

Autor Mladen Šolak

Glumac je prebačen u bolnicu.

 Fudbaler Čelsija Vesli Fofana udario autom glumca Dejvida Gafnija Izvor: YouTube/Good Morning Britain/CFCVideos

Engleski glumac Dejvid Gafni (45) doživio je tešku saobraćajnu nesreću, kada ga je kolima udario fudbaler Čelsija Vesli Fofana (24). Iako je vijest sada snažno odjeknula engleskim medijima, sve se dogodilo u Londonu 2022. godine, kada je Fofana imao samo 22 godine i nije proglašen krivim za izazivanje saobraćajne nezgode, u kojoj je glumac iz britanske serije "Istenders" zadobio prelom ključne kosti.

Vesli Fofana je te 2022. godine postao najskuplji defanzivac u istoriji kada je za 88,5 miliona evra prešao iz Lestera u Čelsi. Kada je udario glumca, hitna pomoć ga je odmah prevezla u bolnicu, ali u njoj nije zadržan nakon što mu je konstatovan prelom. Fudbaler je odmah podvrnut alko-testu i nije utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola. Saobraćajka se dogodila na King's roudu, u Čelsiju, u Zapadnom Londonu, a udes je bio veoma opasan.

"Bio je to ozbiljan sudar i Din je imao sreću što je ostao živ", rekao je jedan izvor engleskog tabloida "San". Glumac je navodno pokušavao da uđe u crni taksi, kada ga je Lamborgini udario i bacio u vazduh. "Ležao je napolju po hladnom vremenu i njegovi prijatelji bili su zabrinuti. Hitna pomoć je stigla brzo, dala mu je lijekove koji su mu smanjili bolove i prebačen je u bolnicu", navedeno je.

Glumac je tek naknadno saznao da ga je fudbaler udario, kao što ni igrač nije znao koga je povrijedio. Saobraćajka se dogodila u decembru 2022. godine i Gafni nije htio da tereti fudbalera pred sudom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC