• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sardinija za opuštanje, poslije drame

"Nadam se da će od utakmice sa Kaljarijem stvari krenuti na bolje za nas", izjavio Aleksandar Stanojević.

 Sardinija za opuštanje, poslije drame Izvor: MONDO

Prije 24 sata Aleksandar Stanojević nije bio trener Partizana. Dan kasnije opet je uz ekipu, koja će danas (subota) odigrati prijateljski meč protiv člana Serije A, Kaljarija sa Sardinije.

Svašta se dešavalo u Partizanu u protekla 24 časa, pa i proteklih dana i nedelja. Zato je Sardinija dobro došla kako Stanojeviću i sportskom direktoru Mladenu Krstajiću, tako i ekipi da se skloni iz Beograda i povrati energiju pred nastavak borbi u prvenstvu.

"Uvijek je do­bro igra­ti sa ja­kim ri­va­lom. Utak­mi­ca sa Ka­lja­ri­jem mo­že sa­mo da nam ko­ri­sti. Igra­će­mo protiv ita­li­jan­skog pr­vo­li­ga­ša i bi­će ovo do­bra pro­vje­ra pred na­sta­vak pr­ven­stva. Čast i za­do­volj­stvo nam je što ide­mo u go­ste ti­mu iz jed­ne od naj­ja­čih li­ga u Evro­pi", izjavio je Stanojević uoči odlaska za Italiju.

S obzirom na sve povrede i obaveze reprezentativaca (što srpskih, što iz drugih zemalja), Stanojević je na put poveo 17 fudbalera. Biće to prilika da se dodatno provjere neki igrači, a on najavljuje da će Lamin Dijara, dvostruki strijelac u meču sa OFK Beogradom, možda odigrati svih 90 minuta.

"Bez ob­zi­ra što meč ne­ma tak­mi­čar­sku va­žnost, vje­ru­jem da eki­pa mo­že da od­i­gra kva­li­tet­nu utak­micu. U Ka­lja­ri­ju će­mo igra­ti sa iz­mije­nje­nim ti­mom, po­seb­no u od­bra­ni. An­der­son još ni­je spre­man za utak­mi­ce na ja­kom ni­vou. Do­bra igra i po­bje­da mo­gli bi da vra­te igra­či­ma po­lju­lja­no sa­mo­po­u­zda­nje. Nadam se da će od ove utakmice stvari za nas krenuti na bolje", rekao je Stanojević.

Na Sardiniju su otišli: Stoj­ko­vić, Pe­tro­vić, Milj­ko­vić, La­zev­ski, Rnić, Stan­ko­vić, Ba­bo­vić, Sa­ša Ilić, Ba­bić, Smi­lja­nić, Jovančić, Di­ja­ra, Šće­po­vić, nekoliko igrača iz Teleoptika: Aškov­ski, Osto­jić, Jo­jić i Ljujić, kao i trener "Optičara" Vuk Rašović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC