• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spahić: Potresen sam komentarima, ne guram Hasagića!

"Pročitao sam na forumu mnogo ružnih stvari o meni i Hasagiću. Sve me to duboko potreslo", izjavio je kapiten "zmajeva".

 Spahić: Potresen sam komentarima, ne guram Hasagića! Izvor: MONDO

Kapiten Bosne i Hercegovine Emir Spahić zbog žutih kartona će propustiti meč sa Bjelorusijom u Zenici, ali ga posebno vrijeđaju komentari po raznim forumima da "gura" Kenana Hasagića na mjesto prvog golmana.

Navijači BiH po sportskim portalima pred meč sa Bjelorusima u Minsku (0:2) apsolutno su podržali ideju da Asmir Begović bude prvi golman umjesto Kenana Hasagića.

Mladi Begović brani u životnoj formi u Stouk sitiju i kako je istakao jedan forumaš "ako može da zaustavi Didijea Drogbu ili Fernanda Toresa, onda neće biti problema sa Bjelorusima".

Međutim, selektor Safet Sušić nije želio da ekperimentiše već je povjerenje ukazao čuvaru mreže Istanbula BB. Možda tu malo ima i "revanšizma" jer je Begović odbio dva puta da se pojavi na reprezentativnim okupljanjima bez valjanog opravdanja.

Internetska "mahala" je potom ustvrdila da je razlog druge prirode odnosno da kapiten "zmajeva" Spahić sa svojim klanom podržava Hasagića, a ne mladog Begovića i da je to razlog što je Pape njega uvrstio u startnih 11!?

E to je poslije utakmice jako pogodilo Spahića. Pored žutog kartona zbog kojeg će da propusti revanš na "Bilinom polju".

"Pročitao sam na forumu mnogo ružnih stvari o meni i Hasagiću. Sve me to duboko potreslo! Zašto meni koji bi za ovaj dres dao sve!? Razmišljao sam o svemu... Moram da prespavam i pokušam da sve zaboravim, ali je zaista teško, jer ne dešava se ovo prvi put. Možda to više nije ljubomora. Možda pojedinci zaista misle tako", rekao je vidno potreseni defanzivac Sevilje za SC sport.

Ipak Spahić je dodao da će uvijek biti uz nacionalni tim jer postoje i oni drugi, iskreni navijači.

"Takođe, sreća je pa imam momke (reprezentativci BiH, op.a) koji su uz mene. Sreća je što imam porodicu koja me podržava i u najtežim trenucima. Tu su i moji iskreni prijatelji. Jer da nije njih... "
, uz uzdah je naglasio Spahić.

(MONDO, foto: Fotoservis)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC