• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Irske: Nije gotovo

Selektor fudbalera Sjeverne Irske Najdžel Vortington izjavio je u subotu da vjeruje u plasman svoje ekipe na Evropsko prvenstvo, uprkos porazu od Srbije.

 Selektor Irske: Nije gotovo Izvor: MONDO

“Moramo ostati pozitivni, iako je to sada teško. Nema smisla da nastavljamo dalje u drugom slučaju. Imamo još tri utakmice do kraja i moramo vjerovati da možemo da to ostvarimo”, rekao je Vortington.

Srbija je u Belfastu pobijedila golom Marka Pantelića i sa nova tri poena preuzela plasman na Evropsko prvenstvo u svoje ruke.

Ircima je poraz teško pao, što su sve teže sakrivali kako je meč odmicao. Najviše se iznervirao fudbaler Mančester Junajteda Džoni Evans, koji će zbog žutih kartona preskočiti sljedeću utakmicu Sjeverne Irske protiv Estonije. Kao i njegov brat Kori.

“Moramo da podignemo igrače i ponovo ih pokrenemo. Meč sa Estonijom će biti veoma težak, ali još imamo mnogo razloga za igru…Laferti i MekKort neće igrati zbog povreda, Džonija i Korija Evansa smo izgubili zbog parnih kartona i moraćemo da vidimo u kakvom će stanju biti Sami Klingan tokom naredna 24 sata” , rekao je Vortington.

“Vidjećemo šta imamo u mladoj reprezentaciji kako bismo našli zamjene” , zaključio je selektor Sjeverne Irske, koja će do kraja kvalifikacija igrati dva puta sa Estonijom, a u posljednjem kolu sa Italijom.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC