• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan "osvojio" Sardiniju

Crno-bijeli pobijedili Kaljari u prijateljskom meču 1:0 golom Stefana Babovića iz penala.

 Partizan "osvojio" Sardiniju Izvor: MONDO

Poslije bure u Humskoj 1, crno-bijeli su se posvetili fudbalu. Gostovali su na Sardiniji i odigrali prijateljsku utakmicu sa Kaljarijem.

Pred oko 3.000 gledalaca na stadionu San Elija, Partizan je pobijedio 1:0 (0:0) golom Stefana Babovića iz penala u 80. minutu. Tome je prethodio prekršaj Govija nad Vladimirom Jovančićem.

Igralo se tvrdo, kao da je u pitanju takmičarska utakmica. U timu Aleksandra Stanojevića istakli su se Milan Smiljanić u prvom poluvremenu, odnosno Jovančić i golman Vladimir Stojković u nastavku. Sve vrijeme je posao u odbrani odlično obavljao Vojislav Stanković, igrač poznat po tome što je uveo Partizan u Ligu šampiona prošle godine.

S obzirom na veliki broj odsutnih igrača, što zbog povreda što zbog obaveza prema reprezentacijama, Stanojević je priliku ukazao nekolicini igrača Teleoptika, koji su opravdali povjerenje.

Crno-bijeli su se zahvalili na gostoprimstvu domaćinu, koji je snosio sve troškove puta i utakmice i izrazili želju da mu se uskoro revanširaju u Beogradu.

KALJARI: Agaci (od 70. Avramov), Pizano (od 70. Periko), Kanini (od 79. Govi), Ariaudo, Agostini, Biondini (od 59. Egdal), Konti (od 70. Rui Sampajo), Kozu, Naingolan, El Kabir (od 46. Tijago Ribeiro), Nene (od 63. Larivej).

PARTIZAN: Stojković, Miljković, Rnić (od 70. Ostojić), Stanković, Lazevski (od 70. Aškovski), Smiljanić, Babović, S. Ilić (od 53. Babić), Jojić, Šćepović (od 70. Ljujić), Dijara (od 53. Jovančić).

(MONDO, foto: zvanični sajt Kaljarija)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC