• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubimac Delija postaje predsjednik kluba! Otkrio veliki plan - stigla podrška saigrača iz Zvezde!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U Crvenoj zvezdi bio je u fantastičnoj formi, a navijači još pamte gol Partizanu.

 Ugo Vijeira predsjednik Žil Visentea Izvor: MN PRESS

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ugo Vijeira (35) planira da u svom lokalnom klubu Santa Marija završi igračku karijeru, a već je smislio i šta želi da radi nakon toga. Na društvenim mrežama podijelio je snimak kojim najavljuje kandidaturu za novog predsjednika ekipe Žil Visente, u kojoj je igrao u tri mandata!

Napadač kojeg navijači Crvene zvezde pamte po golu postignutom u derbiju protiv Partizana želi da okrene novi list u životu i da iz fotelje povede svoj nekadašnji klub ka boljim vremenima. Trenutno se Žil Visente nalazi na 15. poziciji u ligi, sa samo bodom više od mjesta koje vodi u baraž za opstanak u elitnom rangu. Ni direktno ispadanje im nije daleko, pa stvari moraju da se promijene - Ugo Vijeira će to probati da uradi, ako 1. februara pobijedi na klupskim izborima.

Napadač koji je sa Zvezdom osvojio šampionsku titulu i na 51 utakmici postigao čak 28 golova očigledno ima velike planove sa klubom. Imajući u vidu da se najbolje osjećao u dresu Crvene zvezde, a da je u Srbiji ponovo osjetio ljubav nakon što mu je vjerenica preminula, možda Ugo planira i neku saradnju sa srpskim klubovima.

Ovu objavu Vijeire sa mnogo radosti dočekali su njegovi nekadašnji saigrači iz dresa Crvene zvezde. Srpski vezni fudbaler Marko Grujić i argentinski defanzivac Luis Ibanjez napisali su "Vamos presidente", a Ugo im se zahvalio na podršci u borbi za bolje dane Žil Visentea. Ugo je za ovaj tim odigrao 133 meča, postigao 33 gola i asistirao šest puta, uz šampionski trofej u drugoj ligi Portugala prije više od deset godina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC