• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovičić: Đurić je spasio Stanojevića!

Potpredsjednik Partizana Mile Jovičić tvrdi: "Svi smo bili za smjenjivanje Stanojevića, osim predsjednika. On je sačuvao trenera".

 Jovičić: Đurić je spasio Stanojevića! Izvor: MONDO

Iako je Fudbalski klub Partizan poslije sednice Upravnog odbora objavio saopštenje iz kojeg ništa nije moglo da se razume, niti je moglo da se nasluti da je bilo razgovora o "glavi trenera Aleksandra Stanojevića", konačno i jedan glas iz uprave.

I upravo taj visoki funkcioner Partizana je potvrdio sve ono što su mediji objavili veče prije Upravnog odbora, a ni slovo od toga nije bilo u saopštenju Partizana.

Dakle, potpredsjednik crno-bijelih Mile Jovičić izjavio je pojedinim beogradskim medijima da su "svi članovi Upravnog odbora bili za to da se smijeni Stanojević, ali da ga je sačuvao predsjednik Dragan Đurić".

"Apsolutno svi članovi UO bili su za smenjivanje Stanojevića, ali se Đurić izdigao iznad situacije i podržao šefa struke, a sa njim i direktora Mladena Krstajića. Dragan Đurić je odbio naš prijedlog da glasamo o smjeni Stanojevića i time pokazao da nije sujetan, iako je samo nekoliko dana prije pretrpio uvrede, čak i ponižavanja na konferenciji za medije (Stanojevićevoj)", rekao je Jovičić.

Javnost se sada pita: da li je poslije svega moguće da i dalje sarađuju Đurić i uprava sa jedne, i struka (Stanojević i Krstajić) sa druge strane.

Jovičić uverava: "Vjerujte mi da te relacije nisu narušene i apsolutno je moguće da nastavimo saradnju po svim pitanjima".

"Stanojević je dao riječ članovima UO da u budućnosti neće davati izjave koje nisu iz delokruga njihovog posla, a njemu i Krstajiću su ukazali maksimalnu podršku da nastave rad najbolje što mogu", kaže Jovičić.
j
Njemu je zasmetalo što su pojedini mediji, poslije sjednice UO Partizana, u izvještajima okarakterisali Stanojevića i Krstajića kao pobjednike.

"Vidim da dio javnosti kaže da su Stanojević i Krstajić izašli iz ovoga kao pobjednici, a da smo mi iz uprave, navnodno poraženi. nema ni pobjednika, ni poraženih. Jedini pobjednik je naš Partizan i siguran sam da smo uradili korisnu stvar za klub, a ne pojedince", rekao je Jovičić.

Iako je postojao dogovor onih koji su prisustvovali burnoj sjednici UO da o njoj ništa ne izađe u javnost, Jovičić ima odgovor i na to:

"Navijači Partizana zaslužuju da znaju šta se stvarno dogodilo".

Prema saznanjima MONDA, moguće je da će se Stanojević i Krstajić oglasiti povodom ovog istupa Jovičića jer je bilo dogovoreno da niko u javnost ne izlazi sa detaljima sjednice UO.

Član uprave Dragoljub Vukadinović izjavio je da je bio protiv smjenjivanja Stanojevića, već da se zalagao za novčane kazne.

"Bio sam za to da se svi treneri, igrači i ljudi iz kluba budu kažnjeni oduzimanjem 20 procenata godišnje plate, a da im se to vrati ako se narednog ljeta plasiramo u Ligu šampiona. Na kraju, o tom problemu nismo ni stigli da diskutujemo", rekao je Vukadinović Sportskom žurnalu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC