• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić za MONDO: Istina prije svega!

"Niko nije sačuvao ni trenera, ni mene. Članovi uprave su samo sačuvali svoje pozicije", odgovara Krstajić na istup potpredsjednika kluba.

 Krstajić za MONDO: Istina prije svega! Izvor: MONDO

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić iznenađen je i istovremeno ogorčen činjenicom da su pojedini članovi uprave crno-bijelih izašli u javnost i pričali o sjednici Upravnog odbora, iako je bio dogovor da sve ostane iza zatvorenih vrata.

"Ružno je da, kad se postigne dogovor, taj isti dogovor prekrši već poslije dva, tri dana. Postojao je čvrst dogovor da se niko ne obraća javnosti, da se nijedan od detalja ne iznosi u javnost i da sve ostane iza zatvorenih vrata",
rekao je Krstajić za MONDO reagujući na izjavu potpredsjednika Partizana Mileta Jovičića.

Krstajić je podvukao da je dogovor bio jasan, a to je da sve što se dešava u Humskoj bude raspravljeno interno.

"Ne razumijem dokle više ta medijska isticanja i samoreklamiranje? Zašto se pojedinci toliko ističu u javnosti? Zar ne misle, možda, da je javnosti dosta tih priča i polemika ili se, ipak, možda plaše javnosti pa zato tako nastupaju, i time dolivaju ulje na vatru i tako obmanjuju javnost i sve one koji prate dešavanja u Partizanu", istovremeno se pita i konstatuje Krstajić.

On je negirao izjavu Jovičića da je predsjednik Partizana Dragan Đurić bio taj koji je, uprkos većinskom mišljenju UO, sačuvao trenera Aleksandra Stanojevića, a samim tim i Krstajića, koji je zaprijetio odlaskom ako Stanojević bude smijenjen.

"Nije istina to što se se provlači u javnosti. Niko nije sačuvao ni trenera, ni mene. Oni su time samo sačuvali svoje pozicije, za koje se grčevito bore. Koliko im je stalo do tih pozicija govori i to što svakog dana mijenjaju izjave i počinju da lutaju.... Moramo da budemo iskreni i da stojimo iza svojih riječi. Ja se javnosti ne bojim, ja sam svoj, stojim iza svakog svog komentara - sadašnjeg i bilo kog budućeg. Biću prvi koji će dići ruku i reći iz stručnog ugla ako je vrijeme da trener ide kada se tako procijeni. Partizan je najbitniji i istina koju zaslužuju naši navijači",
rekao je Krstajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC