• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prandeli "odlijepio" na Balotelija zbog iPod-a

Mario Baloteli prvo je "čačkao" iPad na klupi italijanske reprezentacije, a onda i mrljavo odradio zagrijavanje, što je razljutilo selektora.

 Prandeli "odlijepio" na Balotelija zbog iPod-a Izvor: MONDO

Mario Baloteli je ponovo "proradio".

Ne na terenu, već van njega. Na sreću vlasnika i menadžera Mančester sitija, ovog puta "žuta minuta" sjajnog fudbalera došla je u trenutku dok boravi sa nacionalnim timom, pa "frku" mora da rješava selektor Italije Ćezare Prandeli.

Ovaj trener ostao je šokiran u petak uveče, kada se u meču kvalifikacija za EURO 2012 protiv Farskih Ostrva, okrenuo prema klupi u namjeri da saopšti Baloteliju da krene da se zagrijava, jer je potreban na terenu.

Prvo, Prandeli je primjetio da se Baloteli zanima sa svojim iPad-om i da ga uopšte ne zanima šta se događa na terenu, a potom je pobjesnio kada je shvatio da talentovani napadač nema namjeru ni da se zagrije kako treba, već da samo šeta po atletskoj stazi i "kao" nešto se isteže.

Uprkos svemu, Prandeli ga je ubacio na nekoliko minuta u igru, a poslije utakmice imao je "oštar" razgovor sa Balotelijem u četiri oka. Italija je na sreću Balotelija pobijedila nejake Farane, doduše samo 1:0.

Prandeli, prema pisanju italijanskih medija, razmišlja da li uopšte da ubaci Balotelija u širi sastav za utakmicu sa Slovenijom u utorak, u kojoj srpski rivali na putu ka Poljskoj i Ukrajini mogu da obezbijede prvu poziciju i direktan plasman na Evropsko prvenstvo.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC