• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić: Begović na golu, Džeko kapiten

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić odlučio je da od prvog minuta protiv Bjelorusije ukaže povjerenje Asmiru Begoviću u utorak u Zenici.

 Sušić: Begović na golu, Džeko kapiten Izvor: MONDO

Golman Stouk sitija Asmir Begović braniće od početka utakmice sa Bjelorusijom u utorak na "Bilinom polju" u susretu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

Popularni Pape je u ponedjeljak saopštio da je prekomandovao na klupu Kenana Hasagića, koji je sačuvao mrežu u Minsku, zbog odlične forme mladog Begovića, koji briljira u engleskoj Premijer ligi.

"Znam desetoricu igrača koji će početi susret, ali još uvijek razmišljam oko jednog. Sigurno je da će Asmir Begović početi meč od prvog minuta, kao i da se Mensur Mujdža vraća u startnih 11. Neću da žurim s konačnim izborom jer uvijek može da se desi neka izmjena u posljednji čas", izjavio je Sušić.

Prema njegovim riječima, utakmica sa Bjelorusima sigurno ne može da bude lagana.

"Hendikepirani smo jer nam ne igraju trojica igrača, od toga dvojica iz prve ekipe (Miralem Pjanić i kapiten Emir Spahić), a Bjelorusi dolaze kompletni. Osim toga, i dalje su u igri za drugo mjesto i sigurno imaju motiva kao i mi. Ipak, ne želim da vjerujem da ćemo prokockati ovakvu priliku. Ako ne možemo da pobijedimo u utorak, onda i ne trebamo da razmišljamo o plasmanu na Evropsko prvenstvo", naglasio je selektor BiH.

Obzirom da zbog parnih žutih kartona na terenu neće biti kapitena "zmajeva" Emira Spahića, njegovu traku oko ruke nosiće napadač Mančester sitija Edin Džeko.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC