• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Navijači, pokažite se u najboljem svijetlu

FSS pozvao navijače da podrže nacionalni tim u meču kvalifikacija za EURO 2012. sa Farskim Ostrvima fer-plej navijanjem i poštovanjem svih aktera.

 FSS: Navijači, pokažite se u najboljem svijetlu Izvor: MONDO

U apelu upućenom uoči meča, koji će biti odigran u utorak od 20.30 časova na stadionu Partizana, Fudbalski savez Srbije pozvao je publiku da dođe na stadion i podrži Srbiju, ali "fer-plej navijanjem, sportskim ponašanjem, poštovanjem svih aktera meča" i da se tako "kompletnim utiskom pokažemo u širim okvirima u pravom svijetlu".

"Podsjećamo da je FS Srbije i naša 'A' reprezentacija pod uslovnom kaznom izrečenom od UEFA, a zbog problema viđenih u prošlosti. Ovo je prva utakmica koju ćemo kao domaćini igrati pred navijačima od izrečene disciplinske mjere od strane Kontrolne i disciplinske komisije UEFA poslije nemilih scena viđenih u Đenovi 12. oktobra 2010. godine i zato se svi nalazimo na svojevrsnom testu, koji želimo zajedno da prođemo na najbolji način", stoji u saopštenju FSS.

"Pozivamo sve da u utorak predstavimo našu zemlju i domaći fudbal onako kako i zaslužuju - dostojanstveno, sportski, u duhu fer-pleja i svih zakona humanosti. Ne dozvolimo da pojedinačni incidenti devalviraju takmičarski uspjeh ostvaren na terenu i napravimo zajedno veliki korak u ispunjenju misije vezane za plasman na Evropsko prvenstvo".

Utakmica protiv Farskih Ostrva je, iz bezbjednosnih razloga, proglašena susretom visokog rizika. Najavljena je i specijalna kontrola po tom pitanju od strane organizatora takmičenja UEFA. Takođe, utakmica se igra se u okviru proslave FIFA Dana fer-pleja, a njoj će prethoditi i adekvatna ceremonija obilježavanja tog događaja.

"Upućujemo poziv svim navijačima da što je moguće ranije dođu na stadion. Prilikom ulaza biće preduzete visoke bezbjedonosne mjere i podsjećamo da prisutni ne unose zakonom zabranjena sredstva. Nadležni organi neće tolerisati bilo kakav vid nesportskog i nezakonitog ponašanja".

"Dođite da navijamo zajedno! Dođite da podržimo Srbiju! Neka svako pruži svoj maksimum na pobjedničkom putu i plasmanu na Prvenstvo Evrope", stoji u apelu Fudbalskog saveza Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC