• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Nikad nisam htio Snajdera

"Snajder nije idealna zamjena za Skolsa. On jeste fantastičan igrač, ali nije ono što smo tražili. Samo Ćavi i inijesta mogu da se mjere sa Skolsom".

 Ferguson: Nikad nisam htio Snajdera Izvor: MONDO

Cijelog ljeta su navijači Mančestera očekivali potvrdu prelaska Veslija Snajdera na Old Traford. Znalo se sve - za koliko novca će preći iz Intera, na kom m-estu će igrati, skoro pa i koji će broj nositi...

Ipak, uprkos svakodnevnim najavama i najavama transfera, Holanđanin je ostao u Interu, a Aleks Ferguson poručuje da mu nije ni padao na pamet kada je tražio zam-enu penzionisanom Polu Skolsu.

"Snajder nije idealna zamjena za Skolsa. On jeste fantastičan igrač, ali nije ono što smo tražili. Samo Ćavi i inijesta mogu da se mjere sa Skolsom", rekao je Ferguson italijanskom listu "Korijere delo sport".

On je, ipak, priznao da je svojevremeno bio zainteresovan za jednog igrača iz Milana - Paola Maldinija.

Kako je rekao, Maldinijev transfer u Mančester spriječio je njegov otac Ćezare.

"Raspitivao sam se kod Maldinijevog oca i pogledao me je kao da sam lud. Pitao me je: 'Šta??' To mi je bilo dovoljno da razumijem da me je odbio", rekao je Ferguson.

Škot se u intervjuu italijanskim medijima osvrnuo i na nepristojno ponašanje trenera Reala Žozea Murinja na posljednjoj utakmici sa Barselonom, opravdajući njegove postupke "entuzijazmom".

"Ne vidim bilo šta pogrešno u entuzijazmu trenera kao što je Murinjo. Ja sam bio takav kada sam bio mlad. Murinjo je takav, takva mu je priroda. Neki treneri sjede i zapisuju, ali ja to nikad ne bih mogao. Ja to ne radim, oslanjam se na svoj mozak da zapamtim stvari. Kada se sjetite Murinjove reakcije na gol Porta protiv Mančestera, kada je počeo da trči kao ludak - pomislio sam: 'I ja sam to radio'".

"Ponekad možete biti bijesni u vezi s tim, ali nemam ništa protiv entuzijazma. Ne želite da se obrukate. Ljudi prepoznaju entuzijazam i navijači znaju da se trener bori za njih", dodao je Ferguson.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC