• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Erling Haland se vraća na teren! Pep Gvardiola: Hiljadu puta je gore u Barseloni nego u Engleskoj!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Napadač Mančester sitija spreman je da se vrati na teren nakon pauze od skoro dva mjeseca zbog povrede, potvrdio je menadžer "građana" Pep Gvardiola.

 Pep Gvardiola Erling Haland se vraća na teren, teže raditi u Barseloni nego u Engleskoj Izvor: Shutterstock

Norveški centarfor Mančester sitija vratiće se u ekipu i konkurisaće za meč protiv Barnlija u srijedu, potvrdio je menadžer Pep Gvardiola.

"Imamo cijeli tim na raspolaganju. Erling se vratio. Dva mjeseca je dug period, ali on se osjeća dobro",rekao je Gvardiola.

Haland nije igrao od 6. decembra kada je na utakmici protiv Aston Vile povrijedio stopalo, a prije toga, Norvežanin je postigao 14 golova na 15 prvenstvenih utakmica - ukupno u svim takmičenjima zabilježio je 19 pogodaka na 22 meča.

Takođe, katalonski stručnjak je prokomentarisao i najavljeni odlazak Ćavija Ernandeza s klupe Barselone na kraju sezone.

"Na nivou mentalnog zdravlja, takođe je teško. Ja sam pozitivan tip, ali nivo baterije se stalno prazni - i u jednom trenutku shvatite da nema smisla ostati. Prema mom iskustvu, ne možemo da poredimo pritisak koji imamo u Engleskoj sa onim u Španiji. Tamo je hiljadu puta teže. Šest pres konferencija sedmično, puno utakmica. Pritisak koji osjećate u Barseloni ne možete doživjeti bilo gdje", dodao je Gvardiola.

Izvor: MN PRESS

Prema njegovim riječima u Mančester sitiju ima sve o čemu jedan menadžer može samo da sanja.

"Mnogo me podržavaju. Promijenili smo puno igrača u sedam godina, ali svi su bili nevjerojatna podrška. Dobro okruženje. Ja imam sve. Osjećam se dobro i naravno da će jednog dana sve završiti, ali sada ne razmišljam o tome", zaključio je trener Sitija.

Inače, ekipa Mančester sitija je druga na tabeli Premijer lige sa pet bodova manje od prvoplasiranog Liverpula, ali i utakmicom manje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC