• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ima šest ponuda za Kangvu - Bahar ga precrtao, Miloje nije ni vidio!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kings Kangva pred odlaskom iz Crvene zvezde jer za njega postoje četiri ponude iz Rusije, kao još i iz Turske i Švajcarske.

 Crvena zvezda ima šest ponuda za Kingsa Kangvu Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda je najavila da će u zimskom prelaznom roku pokušati da smanji igrački kadar, ali za sada nije bilo previše odlazaka. U narednim danima to bi moglo da se promeni pošto za više fudbalera postoje ponude i sve one će biti razmotrene, posebno za Kingsa Kangvu koji nije u ozbiljnijim planovima Vladana Milojevića.

Tako je iz Rusije stigla ponuda da za zambijskog fudbalera, koji je zimske pripreme propustio zbog nastupa na Afričkom kupu nacija, postoji više interesenata i da će uskoro biti odlučeno da li ide ili će za transfer čekati ljeto: "Imamo tri-četiri ponude iz Rusije. Ovo je dobra prilika za nastavak karijere. Takođe, imamo ponude iz Švajcarske i Turske. Ne mislim da će definitivno završiti u Rusiji, ali je moguće. Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem interesovanje Rostova. Izabraćemo najbolju opciju sa stanovišta fudbalskog projekta", rekao je Kangvin agent za ruski "Sport Ekspres".

Kangva je inače došao u Crvenu zvezdu iz tulskog Arsenala u julu 2022. godine za 1,5 miliona evra, a u međuvremenu je odigrao 56 utakmica za klub i upisao 12 golova i devet asistencija. Ove jeseni kod Baraka Bahara prvo je bio standaran, a onda je dolaskom Hvanga ispao iz kombinacije za tim.

Pretpostavka je da bi ga Crvena zvezda pustila za sličan novac za koji ga je kupila, ali se nadaju da će uspjeti nešto da zarade od fudbalera koga je nedavno tražio i Notingem forest.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC