• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rastanak sa Brzićem, Petko na klupi Voše?

Iskusni trener i uprava Vojvodine dogovorili se da ne produže saradnju oročenu do 1. jula. Mogući naslednici Bekvalac, Krčmarević i Petković!

 Rastanak sa Brzićem, Petko na klupi Voše?  Izvor: MONDO

Ivica Brzić i zvanično više nije trener Vojvodine. Iako je osvajanjem trećeg mesta i plasmanom u Kup UEFA ostvaren glavni cilj, iskusni stručnjak i uprava kluba saglasili su se da ne produže saradnju oročenu do 1. jula.

Brzić je na "radnom ručku" sa v.d. predsednika Mirkom Dubrojom i direktorom Cvetkom Riđošićem dobio zahvalnost za sve što je uradio, a Dubroja je za "Sportski žurnal", rekao da je rastanak obavljen "na gospodski način".

"Prema Brziću su ispunjene sve finansijske obaveze, a klub mu se zahvalio na svemu što je postigao u protekloj sezoni. Očekujem da ćemo pitanje novog šefa struke rešiti do subote".

"Zadovoljan sam ostvarenim plasmanom, ali i time što smo istovremeno afirmisali nekoliko mladih fudbalera, u prvom redu Tadića, Aleksića i Brkića. To daje još povoljniju sliku o onom što sam sa saradnicima postigao za prethodnih devet meseci", izjavio je Brzić.

"Žurnal" piše da se na listi kandidata za upražnjeno mesto nalaze provereni trener i legenda kluba Dragoljub Bekvalac, selektor mlade reprezentacije Slobodan Krčmarević, pa čak i nekadašnji strateg seniorskog nacionalnog tima Ilija Petković!

Bekvalac i Krčmarević ostavili su prostor za postizanje dogovora, dok se Petković, za sada, nije izjasnio...

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC