• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miske: Nisam cirkusant

"Dosta igrača je igralo na ‘Bilinom polju’, a nisu ni blizu prve postave svojih klubova. Nisam cirkusant", rekao je junak pobjede BiH.

 Miske: Nisam cirkusant Izvor: MONDO

Rekorder po broju nastupa u dresu Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović golom u 87. minutu susreta s Bjelorusijom (1:0) praktično je ovjerio baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

U izjavi za BHT 1 poslije utakmice nezadovoljan statusom u "zmajevima", prozvao je selektora Sušića, koji je ubrzo odgovorio da je "Miske nepreman i da će biti starter kad bude igrao standardno za svoj klub - moskovski Dinamo".

"Mislim da je smiješan taj kriterijum po kojem igrači moraju biti standardni u timovima da bi igrali za reprezentaciju. U utorak uveče je bilo dosta igrača na ‘Bilinom polju’, a da nisu ni blizu prve postave svojih klubova. Nisam ja cirkusant", rekao je Misimović za "Sportsport.ba".

Prema njegovim riječima, želi što prije da se ova neprijatna situacija riješi.

"Moram da se zahvalim navijačima, a mene je lično jako obradovalo način na koji smo dobijali podršku sa tribina", dodao je Miske.

Sarajevski portal u zaključku navodi da je u najboljem interesu svih "sukobljenih strana" i navijača BiH da selektor i Misimović što prije izglade nesuglasice kako bi sačuvali sjajnu atmosferu uoči dvije posljednje utakmice kvalifikacija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC