• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musa: Idemo u Banjaluku po pozitivan rezultat

Trener mostarskog Zrinjskog Igor Musa poštuje i hvali Borac, ali je uvjeren da će njegov tim da ostvari pozitivan rezultat u Banjaluci.

 Musa: Idemo u Banjaluku po pozitivan rezultat Izvor: MONDO

Poslije reprezentativne pauze, u subotu se igra šesto kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine, a derbi je u Banjaluci, gdje aktuelni prvak Borac dočekuje Zrinjski.

"O Borcu manje-više sve znam, gledao sam ga i na ‘Pecari’ protiv Širokog Brijega, ali ću do subote pogledati još neke snimke utakmica kako bih skupio što više informacija o protivniku", izjavio je šef struke "plemića" za mostarski "Dnevni list".

O banjalučkom crveno-plavom timu ima samo riječi hvale.

"Banjalučani opet imaju kvalitetnu ekipu, a u prvih pet kola su potvrdili da visoke ambicije nisu bez utemeljenja. Ali, uvjeren sam da i protiv Borca možemo da igramo, tako da u Banjaluku dolazimo s istim ciljem, odnosno s željom da ostvarimo pozitivan rezultat".

Musa je naglasio da su mini pripreme tima na Kupresu podigle nivo igre "plemića", koji će na Gradskom stadionu biti jači i za Igora Žuržinova, Marija Lamešića i Fila Džeksona.

"Pomenutom trojcu su mini pripreme najviše prijale jer su se naknadno priključili timu. Žuržinov je svoj kvalitet već potvrdio u prethodne dvije utakmice i jasno da će protiv Borca biti u još užim kombinacijama, Lamešić je spreman, možda i za svih devedeset minuta, a zadovoljan sam i dizanjem forme Džeksona".

Trener "plemića" je svjestan da rukovodstvo kluba pregovara oko povratka Mladena Žižovića iz Tirane.

"O njegovom kvalitetu ne treba trošiti riječi. Žižović je pojačanje za svaki tim u ligi, ali ne razmišljam o tome dok ga ne vidim na treningu", zaključio je Musa.

Meč između Borca i Zrinjskog igra se u subotu s početkom u 19.30 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC