• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pele u Milanu!

...ali portugalski. Mladi fudbaler slavnog imena potpisao je ugovor sa italijanskim šampionom i oduševljeno iščekuje početak sezone.

 Pele u Milanu! Izvor: MONDO

Milan je doveo perspektivnog vezistu pred sam kraj ljetnjeg prelaznog roka, a u transferu je učestvovala i Đenova, koja će biti vlasnik 50 odsto njegovog ugovora.

"Ovo je zaista moje perfektno ljeto. Prelijepo mi je. Ostvario sam san iz detinjstva i nisam uplašen već vjerujem u svoj kvalitet i znam da će sve biti u redu", rekao je Pele na promociji u novom klubu.

Mladi Portugalac je uvjeren da će odmah dokazati treneru svoj kvalitet i da će već od jeseni konkurisati za prvi tim šampiona Italije.

"Neću biti proslijeđen na pozajmicu. Bar ne sada. Želim da ubijedim trenera da se kladi na mene i osjećam se sposobnim da nosim ovaj dres", izjavio je mladi fudbaler čije je puno ime Žudilson Mamadu Tunkara Gomes.

Pele je bio dio portugalskog tima koji je ovog ljeta osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina i odigrao svih sedam utakmica, a rekao je i da su mu budući saigrači Klarens Sedorf i Zlatan Ibrahimović idoli iz djetinjstva.

"Volim kako njih dvojica igraju i znam da će me naučiti mnogo stvari. Sada bih skakao po terenu od sreće. Sve što mi se dešava je nevjerovatno", poručio je Pele, čija porodica, uprkos njegovom brazilskom nadimku, vuče korijene iz afričke države Gvineje Bisao.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC