• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS BiH odredio cijene - evo koliko koštaju karte za martovske mečeve odluke!

Autor Dragan Šutvić

Određene su cijene ulaznica za mečeve baraža za plasman na EURO 2024.

 zmajevi Izvor: Promo/FS BiH

Fudbalsku reprezentaciju BiH u martu očekuje baraž za prvenstvo Evrope koje se od 14. juna do 14. jula održava u Njemačkoj.

Iza "zmajeva" je loš kvalifikacioni ciklus, s obzirom da je u jednoj od grupa zauzeto peto mjesto, ali "sreća u nesreći" je činjenica da su bh. fudbaleri i prije starta kvalifikacija za kontinentalni šampionat, osvajanjem jedne od grupa B Lige nacija, pod komandom bivšeg selektora Ivajla Peteva obezbijedili baraž.

U polufinalnom duelu, 21. marta, igrači kojima sada kao selektor komanduje Savo Milošević će na "Bilinom polju" ukrstiti koplja sa Ukrajinom, a ukoliko iz tog duela izađu kao pobjednici, pet dana kasnije će na "Grbavici" odmjeriti snage sa boljim iz duela Islanda i Izraela.

Fudbalski savez BiH već je saopštio cijene ulaznica za ove mečeve, pa će tako najjeftinija karta za meč sa Ukrajinom biti za sjevernu i južnu tribinu Bilinog polja, te iznosi 20 KM. Deset maraka više treba izdvojiti za istočnu tribinu, dok karta za Zapad košta 40 KM.

Što se tiče eventualnog finala u Sarajevu, cijene su 20 KM za južnu tribinu, 30 KM za sjevernu, te 40 KM za istočnu tribinu stadiona Željezničara.

Kako je istaknuto iz FS BiH, i za jedan i za drugi meč planirana je prodaja 11.000 ulaznica, a sve ostale informacije o terminima i načinu prodaje biće objavljene naknadno.

Spomenimo i to da bi BiH, u slučaju plasmana na EURO 2024, bila smještena u grupu E, gdje su se poslije žrijeba već našli Belgija, Slovačka i Rumunija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC