• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape: Zvaću i dalje Misimovića i Hasagića

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić potvrdio je da će uprkos nezadovoljstvu Zvjezdana Misimovića i Kenana Hasagića, dvojac opet biti pozvan u tabor "zmajeva".

 Pape: Zvaću i dalje Misimovića i Hasagića Izvor: MONDO

Poslije pobjede nad Bjelorusijom (1:0) u Zenici, rekorder po broju nastupa za BiH Zvjezdan Misimović javno je prozvao selektora, a u prenosu utakmice uputio je psovku "F*** You", navodno klupi sa stručnim štabom.

Nezadovoljstvo Papetovom odlukom da Asmir Begović bude prvi golman izrazio je i Hasagić, rekavši da je ucijenjen i da se na drugačiji način mogla da riješi neprijatna situacija. Između redova dalo se naslutiti da ozbiljno razmišlja o oproštaju od selekcije BiH.

"Vidio sam Misimovićeve psovke. Njega treba da pitate kome ih je uputio. Ali, ne radi se tu samo o psovkama, ima tu još stvari. Međutim, nadam se da će Miske da shvati da je pogriješio... Kad pogleda statistiku i vidi koliko igra u Dinamu iz Moskve, koliko je igrao u Galatasaraju, a koliko u reprezentaciji. Mene zanima rezultat i plasman na Evropsko prvenstvo i zato zastupam stav da trebaju igrati standardni u svojim klubovima", izjavio je Sušić sarajevskim medijima.

Ipak, Pape je potvrdio da će Misimović dobiti poziv za posljednje mečeva kvalifikacija za EP protiv Luksemburga i Francuske.

"Sasvim prirodno je da mlađi igrači dolaze, a oni stariji odlaze, ali Misimović mi je potreban i dobiće poziv u reprezentaciju".

Pape je dodao i da će Hasagić biti u konkurenciji za ključne mečeve kvalifikacija.

"Imam dva svjetska golmana i računam na obojicu. Mislim da nema razloga da posebno razgovaram ni sa Hasagićem ni sa Misimovićem, jer oni treba da znaju da računam na njih u svom timu. Problem je u tome što nekad novinari malo isprovociraju neke izjave koje možda i ne odgovaraju situaciji", zaključio je selektor Sušić.

(MONDO, foto: Fotoservis)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC