• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milanović: Znamo šta je Zvezda

Šef stručnog štaba BSK Borče Saša Milanović najavio je veliko požrtvovanje svojih igrača na Marakani u subotu uveče, svjestan da je Zvezda veliki favorit.

 Milanović: Znamo šta je Zvezda Izvor: MONDO

"Utakmica protiv Zvezde je praznik za sve nas i naše navijače. Potrudićemo se da odigramo što bolje. Mi znamo šta je Zvezda i koliko ona vrijedi, i samim tim im dajemo prednost što se tiče rezultata", rekao je Milanović agenciji Beta pred 4. kolo Superlige Srbije.

Milanović je na klupu kluba iz Borče došao dan pred početak prvenstva, a BSK je do sada osvojio jedan bod u tri utakmice.

"Biće velike borbe za opstanak. Žao mi je što nisam u ekipi od samog početka priprema, jer bi igrački kadar bio znatno drugačiji nego što je sad, a i sistem rada takođe", kazao je on.

Upitan kada će BSK početi da dočekuje rivale na svom terenu, Milanović je rekao da se nada da će radovi na stadionu u Borči biti gotovi do 5. kola, ali da ne može da garantuje da će do tada biti završen.

"Upravo se montiraju stolice. Svi napori se ulažu da stadion obezbijedi osnovne, minimalne, uslove. Nadam se da će biti gotov do 5. kola, ali ne smijem precizno da vam kažem. Ima još stvari da se obavi, tako da ne znam da li će uspjeti", zaključio je Milanović.

Utakmica između Crvene zvezde i BSK-a igra se u subotu u 18.30 na stadionu u Ljutice Bogdana.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC