• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAGODINA: Dolazi Partizan, borićemo se!

Jagodina ima samo jedan bod iz prva tri kola, a u subotu joj dolazi Partizan, koji traži način da prevaziđe krizu nastalu poslije eliminacije iz Lige Evrope.

 JAGODINA: Dolazi Partizan, borićemo se! Izvor: MONDO

Tri utakmice u dosadašnjem toku srpskog fudbalskog prvenstva, a Jagodinci imaju samo jedan bod. U subotu u Jagodinu dolazi Partizan. Protivnik koji nije baš "za vađenje" i toga su u Jagodini svjesni. Ali, isto tako sportski razmišljaju - nema predaje bez borbe.

"Partizan niko nije nadigrao ove godine. Ispao je od Genka i Šamroka, ali je Partizan u tim utakmicama dominirao. Bez obzira na neke napise u sportskoj štampi i trenutnoj situaciji u Partizanu, dolazi nam srpski šampion, jedna od najboljih ekipa u ovoj zemlji. Ali, mi se ne bojimo. respekt da, ali strah ne", rekao je na konferenciji za novinare pred duel sa crno-bijelima, trener Jagodine Simo Krunić.

Od svojih igrača Krunić traži samo jedno - da daju maksimum.

"Neću da prognoziram ni rezultat niti kako će da bude. Najvažnije je da svaki igrač da svoj maksimum da odigramo disciplinovano i odgovorno. Normalno mi bilo koga da dočekamo na našem stadionu ne damo se predati i pokušaćemo svaku ekipu da pobijedimo", rekao je Krunić.

Golman Jagodine Igor Bondžulić nije otkrio toplu vodu riječima da je Patizan favorit.

"Jagodina ne zna za pobjedu još od prošlosezonskog meča sa Inđijom. Realno, Partizan je igrački kvalitetniji od nas. Ali, fudbal je takav sport gdje slabiji mogu da traže šansu za pobjedom i da ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa. Znači ono što je sigurno to je da ćemo mi u subotu pružiti 120 odsto svojih mogućnosti i uz malo sreće nadam se da ćemo napraviti rezultat koji će se pamtiti. Svi igrači sa nestrpljenjem očekuju utakmicu", rekao je Bondžulić.

Utakmica se igra u subotu od 16.30 časova na Gradskom stadionu pod Đurđevim brdom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC