• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viljaš Boaš: Tores, igraj!

Menadžer Čelsija polako gubi strpljenje za (pre)skupo plaćenog napadača.

 Viljaš Boaš: Tores, igraj! Izvor: MONDO

Trener londonske ekipe Andre Viljaš Boaš upozorio je svog napadača da neće igrati ukoliko ne počne da postiže golove i da na njegov drugi gol u Čelsiju neće čekati predugo.

"Toresov talenat je tu, samo je pitanje kada će povratiti samopozdanje, koje se podiže treninzima i golovima. Ali to ne može da čini nauštrb cijelog tima, što se trenutno dešava", poručio je trener španskom napadaču.

Viljaš Boaš je kazao da ne planira da i dalje "trpi" Toresa i da će razmisliti da li će ga i dalje stavljati u tim, iako je do skoro prvi napadač tima Didije Drogba prošli meč sa Noričom završio sa potresom mozga, zbog kojeg neće igrati bar naredne dvije utakmice.

"Ne dijelim igrače na prvi i drugi tim već biram sastav za svaku sledeću utakmicu. Fernando je počeo prve tri utakmice, dok je Drogba ulazio sa klupe. Ipak, o sastavu odlučujem na osnovu učinjenog, tako da nemam problem i da neke igrače pošaljem među rezerve", dodao je mladi portugalski stručnjak.

Tores (27) je došao u Čelsi protekle zime iz Liverpula uz veliku pompu i za veliki novac. Bogati Rus Roman Abramović ga je platio 50 miliona funti, a da li je vrijedio toliko može da se zaključi i po tome što je na 21 utakmici u plavom dresu postigao samo jedan gol.

Španac je u međuvremenu izgubio mjesto i prvom timu španske reprezentacije, pa su u napadu svjetskog i evropskog šampiona na prošloj utakmici protiv Lihtenštajna igrali David Vilja i Alvaro Negredo.

(MONDO, foto: Beta/ AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC