• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Zvezda sa Delijama do titule

Duško Tošić otišao u Betis, ali najavio da će se u Zvezdu vratiti - na proslavu titule.

 Tošić: Zvezda sa Delijama do titule Izvor: MONDO

Duško Tošić je stigao u Sevilju i priključio se novim saigračima u Betisu, ali nije zaboravio da se pozdravi (ne i oprosti) od Crvene zvezde i njenih navijača.

Povratnik u srpsku reprezentaciju bio je najbolji igrač crveno-bijelih na početku sezone. Međutim, nije mogao da odbije ponudu Betisa.

"U Zvezdi sam proveo predivnu godinu, koje nikada neću zaboraviti. Upoznao sam mnogo dobrih i iskrenih prijatelja što me čini srećnim, a najveći žal ostaje zbog toga što nismo uspjeli da osvojimo bar jedan trofej", porčio je 26-godišnji defanzivac, a prenio Zvezdin sajt.

Uvjeren je da crveno-bijeli sa Robertom Prosinečkim na kormilu mogu da prekinu post i domognu se oba domaća trofeja.

"Mislim da je dovođenje Prosinečkog za trenera bio pravi potez, jer je za kratko vrijeme unio mnogo pozitivnih novina u ekipu. Ubijeđen sam da će potvrda kvalitetnog rada stići u maju u vidu duple krune, jer to Delije zaslužuju. Vjerujem u svoje (bivše) saigrače, čekam kraj prvenstva i dolazim na proslavu".



Igrama za Zvezdu natjerao je selektora Vladimira Petrovića Pižona da ga vrati među "orlove".

"U Srbiji igranje u reprezentaciji nosi veliki pritisak, o Zvezdi da ne govorim. Kada sam došao prošle godine, bilo mi je teško da uhvatim ritam, jer sam prije toga imao period u kome nisam igrao, mijenjao sam pozicije i tek u proljećnom dijelu sezone sam došao do daha, kako ja, tako i cijela ekipa. Trudio sam se da i kada mi ne ide, da ostavim srce na terenu.

Po odlasku iz Zvezde, neizostavan je osvrt na navijače.

"Kakvu poruku mogu da ostavim najboljim navijačima na svijetu? Igrao sam u Francuskoj, Njemačkoj i Engleskoj, ali nigdje nije ni približna atmosfera kao na našem stadionu. To treba doživjeti. Još kao dječak sam ispunio svoj san da zaigram na punoj Marakani. Nadam se da će moji doskorašnji saigrači zajedno sa Sjeverom biti dobitna kombinacija u ovoj sezoni i da ćemo se svi zajedno radovati na kraju sezone", zaključio je Duško Tošić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC