• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Jači od svega

Trener Partizana vjeruje da će se njegov tim izdići iznad svega i pobijediti Jagodinu. Volkov pod upitnikom, rano je za Mangu.

 Stanojević: Jači od svega Izvor: MONDO

Partizan je na evropske rane stavio lijek savladavši OFK Beograd u prvenstvu neposredno poslije poraza od Šamroka. Sada crno-bijeli, po završetku pauze zbog utakmica srpske reprezentacije, imaju još teži ispit - da savladaju Jagodinu na njenom stadionu poslije velikih potresa na relaciji uprava - struka.

Trener Aleksandar Stanojević nema dilemu. Siguran je da će se njegovi igrači i protiv "ćurana" izdići iznad svih problema.

"Još u prošlom kolu protiv OFK Beograda igrači su pokazali da imaju snage. Svi smo zajedno u ovome, ali pokazali smo da kao ekipa možemo da izađemo iz problema. Siguran sam da raznorazne priče neće uticati na igrače. I idemo u nove pobjede", rekao je Stanojević.

Mladi stručnjak je smijenjen, pa vraćen na klupu. Odmah zatim odveo je ekipu na Sardiniju gdje je, iako desetkovana, zabilježila minimalnu pobjedu nad Kaljarijem u prijateljskom meču.

"Znamo kako igra Jagodina, ali nećemo se mi prilagođavati protivniku. Želim da od prvog minuta dominiramo na njihovoj polovini i da nametnemo svoj stil igre. Ne razmišljamo ni o čemu drugom, osim o pobjedi".

Pod upitnikom je "roviti" Vladimir Volkov, a ne očekuje se da debituje reprezentativac Centralnoafričke Republike, David Manga.

"Teško da će moći da igra. Potrebno mu je vrijeme da se upozna sa ekipom, a i nedavno se vratio iz Afrike gdje je igrao meč za reprezentaciju", zaključio je Stanojević.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC