• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umjesto 19 miliona, Zvezda zaradila 8,5: Terzić priznao tri najveće greške: Mislili smo biće Modrić...

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pričao o "tajmingu" prodaje mladih fudbalera.

 Zvezdan Terzić o transferu Erakovića Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda je ove zime prodala Jovana Mijatovića i Kostu Nedeljkovića za oko 20 miliona evra i mnogi su se začudili zašto klub nije sačekao još malo kako bi njihova cijena porasla, pošto su praktično tek oko pola sezone s ulogom u prvom timu. Ipak, generalni direktor Zvezdan Terzić ističe da to nije greška i vjeruje da su prodati u svom "finansijskom piku", podsetivši da su prije toga pogrešne procjene u tri slučaja koštala Zvezdu veće zarade.

Terzić je podsjetio na ranije primjere Strahinje Erakovića i Veljka Nikolića, odnosno kao njanoviji primer se ističe Stefan Mitrović za koga je Zvezda ove zime "uzela" samo milion i po evra, a očekivalo se daleko više. Zbog toga vjeruju u Zvezdi da strpljenje nekad i nije najbolji saveznik.

"Mi smo se već opekli za Stefana Mitrovića. Imali smo ponudu od pet miliona evra i čekali smo bolju. Pustili smo ga za milion i po. Za Veljka Nikolića imali smo ponudu od četiri, pet miliona evra. Čekali smo da ga prodamo kao Luku Modrića za 10.000.000, jer je to nagovještavao, a pustili smo ga za nula. Za Erakovića smo imali devet miliona, odbii smo i prodali ga za sedam. Ako ne osjetite da je igrač u finansijskom piku... Kako igraču rastu godine starosti, tako mu cijena pada", pojasnio je Terzić tokom razgovora za današnju "Politiku".

Podsjetimo, Zvezda je od transfera i Lige šampione ove sezone zaradila već oko 60 miliona evra, a sada je u planu i izgradnja novog trening centra u Surčinu, dok je generalni direktor šampiona Srbije pričao i o tome da se razmišlja o novom stadionu i to na mjestu na kome je "Marakana".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC