• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Ligi šampiona: Mikel Arteta vrijeđao mrtvu majku protivniku?!

Trener Arsenala mogao bi da bude žestoko kažnjen ako se ispostavi da je optužba tačna.

 mikel arteta Izvor: Shutterstock

Fudbaleri Arsenala igraće u četvrtfinalu Lige šampiona nakon što su u Londonu, poslije boljeg izvođenja udaraca sa bijele tačke, eliminisali Porto. Slavni portugalski tim imao je gol prednosti iz prvog meča, momci iz Londona su to nadoknadili, a zatim je odluka pala nakon penala. Ipak, ovaj meč obilježio je i detalj o kojem će u narednim danima pričati čitava Evropa.

Navodno, španski trener Mikel Arteta vrijeđao je tokom meča porodicu svog kolege Serđa Konseisaa, trener Porta. Između ostalog, nekadašnji portugalski fudbaler, otkrio je da je Arsenalov šef struke uputio pogrdne riječi i na račun njegove majke, koja je preminula.

Pogledajte razgovor dvojice trenera na kraju meča:

Tokom utakmice on se okrenuo prema klupi i na španskom uvredio moju porodicu. Na kraju sam htio da pričamo jer osoba koju je uvrijedio više nije među nama", rekao je Konseisao, vjerovatno misleći na preminulu majku i dodao: "Trebalo bi više da se posveti svom timu, ima igrače koji mogu da igraju mnogo bolje."

Mikel Arteta nije želio da komentariše optužbe sa kojima se suočava, a u narednim danima sigurno će biti više detalja o sukobu dvojice trenera sa Pirineja. Konseisao nije prvi put u sukobu sa trenerima engleskih klubova - u prethodnim godinama imao je problem sa Pepom Gvardiolom, ali i Tomasom Tuhelom dok je Nijemac vodio Čelsi.

Podsjećamo, u četvrtfinalu Lige šampiona ove sezone igraće Real Madrid, Mančester siti, Bajern, Pari Sen Žermen, Barselona i Arsenal, dok ćemo imena posljednja dva tima saznati u srijedu uveče. Preostali parovi su Atletiko Madrid - Inter (prvi meč 0:1) i Borusija Dortmund - PSV (prvi meč 1:1).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC